top of page
2023.PNG

Apliko Për Iam Power


Oferta Iam Power.png

1. NIVELI I TRAJNIMI-BAZE (BRONZE-FOUNDATION)

MASTER PLANI IM Të mësosh formulën se si të manifestosh atë që duash në të vërtetë  Udhetimi juaj fillon këtu! Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli I. Ky Nivel është themeli I trajnimit në Iam-Power. Ju nuk mund të ndërtoni lartë nëse themeli nuk është I fortë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit I.Ne total 162 materiale per studim nga shtepia.

1.Dëshira Juaj Është Udhëri Juaj 14 Audio- Cd

2.Trajnimi Bazë Drejt Pasurimit 15 Audio Cd

3.Shkenca e Pasurimit-4 Audio Cd

4.Shkenca e Pasurimit- Libër Pdf- Format

5.Shkenca e Madhështisë- Libër Pdf-Format

6. Seminari-video – Mposhtja e anës negative të botës

7.Meso-suksesin- Audio-2 Pjesë.mp3

Dhe te tjera programe ne audio dhe video.

Testim për lartësim në Nivelin 2 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO-

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 162 materiale për studim nga shtepia!


Oferta Iam Power (3).png

2. NIVELI II TRAJNIMI – ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED) 200€ 1 Vit

Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli II vazhdon udhëtimi juaj te ndiheni mirë tani dhe të krijoni realitetin tuaj. Zbuloni esencën për Ligjin e Tërheqjes, Sistemi i pasurimit, Programe të caktuara për përcaktim të qëllimit, Zbuloni arin brenda jush dhe krijoni atë në botën e jashtme!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit II.Ne total 197 materiale per studim nga shtepia.

1. Trajnim 12 javor- Qellimi I përcaktuar jetësor

2.Trajnim 12 javor- Ar brenda Ar jashtë

3.Qellimi Kryesor I Jetes Suaj-Audio Program.

4. Sistemi I Pasurimit.

Testim për lartësim në Nivelin 3 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT-

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 199 materiale për studim nga shtepia.


Oferta Iam Power.png


1. NIVELI I TRAJNIMI-BAZE (BRONZE-FOUNDATION)

MASTER PLANI IM Të mësosh formulën se si të manifestosh atë që duash në të vërtetë  Udhetimi juaj fillon këtu! Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli I. Ky Nivel është themeli I trajnimit në Iam-Power. Ju nuk mund të ndërtoni lartë nëse themeli nuk është I fortë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit I.Ne total 162 materiale per studim nga shtepia.

1.Dëshira Juaj Është Udhëri Juaj 14 Audio- Cd

2.Trajnimi Bazë Drejt Pasurimit 15 Audio Cd

3.Shkenca e Pasurimit-4 Audio Cd

4.Shkenca e Pasurimit- Libër Pdf- Format

5.Shkenca e Madhështisë- Libër Pdf-Format

6. Seminari-video – Mposhtja e anës negative të botës

7.Meso-suksesin- Audio-2 Pjesë.mp3

Dhe te tjera programe ne audio dhe video.

Testim për lartësim në Nivelin 2 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO-

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 162 materiale për studim nga shtepia!

 


2. NIVELI II TRAJNIMI – ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED) 200€ 1 Vit

Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli II vazhdon udhëtimi juaj te ndiheni mirë tani dhe të krijoni realitetin tuaj. Zbuloni esencën për Ligjin e Tërheqjes, Sistemi i pasurimit, Programe të caktuara për përcaktim të qëllimit, Zbuloni arin brenda jush dhe krijoni atë në botën e jashtme!

Permbajtja:

Oferta Iam Power (3).png


Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit II.Ne total 197 materiale per studim nga shtepia.

1. Trajnim 12 javor- Qellimi I përcaktuar jetësor

2.Trajnim 12 javor- Ar brenda Ar jashtë

3.Qellimi Kryesor I Jetes Suaj-Audio Program.

4. Sistemi I Pasurimit.

Testim për lartësim në Nivelin 3 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT-

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 199 materiale për studim nga shtepia. 


3. NIVELI III TRAJNIMI I AVANCUAR ( GOLD ADVANCED)400 EURO PER 1 VIT


Oferta Iam Power (2).png

Tani që ju keni zotëruar ndjenjë të mirë, Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli III ju merr në programin për shfuqizimin e negativitetit. Udhëtimi juaj i suksesit vazhdon me Nivelin III, ku ju do të mësoni se si njerëzit e suksesshëm trajtojnë problemet e tyre, si të lironi veten nga ajo që nuk ju lejon të arrini sukses. Konferenca javore online, Seminaret falas. Grupi sekret online ku çdo ditë gjeni motivimin dhe hapin tuaj të ardhëshëm logjik!

Përmbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit III. Ne total 399 materiale per studim nga shtepia, te cilat shtohen dita dites, 4 seminare falas gjate nje viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës.

Përmbajtja

1.Gjithë përmbajtja e niveli 1

2. Gjithë përmbajtja e niveli 2

3. Fuqizimi I femrave-Program 16 Javor

4.Trajnimi 12 javor Shkenca e manifestimit të parave

5.Trajnimi 24 javor- Kurs 6 mujor për të mësuar Ligjet dhe Parimet Kryesore të njerëzve më të pasur në botë.

6.Seminari nr 1-2016 në Iam-Power- Mjeshtrimi i Bazave për Çdo Aritje

7.Seminari nr 2-2016-në Iam-Power-  Fuqia e GIN dhe Iam-Power- Johan Hendriks.

8. Seminari nr 3-2016  ne Iam-Power- Ribashkimi I familjes Iam-Power

9. Seminar nr 4-2016 ne Iam-Power- Lidershipi dhe Fuqia

10. Mësimi I teknikave për të tejkaluar, frikën nga kritika, varfëria, sëmundja, humbja e dashurisë!

15. Video seminaret e viti 2015/2016 në Iam-Power

16.Webinare( Konferenca) javore Online, me pyetje dhe përgjigje!

17.Mësimi I teknikës Për Lirimin e Programimeve të vendosura në Nëndijen tonë të cilat ndalojnë suksesin.

18.Mësimi I teknikës EFT- Teknika për Lirimin e Emocioneve.

19.Si të shndëroni “ Dështimin e Përkohshëm”  në Sukses Të Jashtëzakonshëm.

20. Webinar Javor Deshira Juaj Eshte Urdheri Juaj –Perforcimi I DJUJ dhe libri Udhrëfyes.

21. Rregullat e miresjelljes në Tavolinë, takimet e biznesit, dhe kodi I veshjes për biznes.

Testim për lartësim në Nivelin 4 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

Dhe shume programe te tjera për rrugën tuaj drejt arritjeve!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Ne total 399 ,material për studime nga shtëpia, të cilat shtohen dita ditës!

4. NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE) 1000 EURO PER 1 VIT


NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE) 1000 EURO PER 1 VIT1,000.00Niveli 4 në këtë nivel janë materiale të avancuara të cilat shpalosin Parimet e Iam Power dhe I vendosin ato në nivelin e frekuancave të AND suaj! Kurr ju të keni arritur në këtë nivel fuqia e manifestimit do të jetë më e lehtë dhe më e thjeshtë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit IV. Ne total 509 materiale per studim nga shtepia, te cilat shtohen dita dites, 4 seminare falas gjate nje viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës.

1.    Materiale të avancuara për arritje

2.   Fshehtësitë e Komunikimit, Shitjes dhe Marketingut!

3.   Testim ne fund te vitit për marjen e certificates për Arritje ME TE CILËN JU zgjeroni edukimin tuaj dhe bëheni I aftë dhe professional në biznesin tuaj apo karierën!

4.   Në këtë nivel ju keni mundësinë të fitoni 4000 euro sepse kur lartësoheni në këtë nivel keni 10 antarësime falas për nivelin 3 dhe të njëjtat mund ti shisni për persona të tjerë të cilët ju do ti inkurajoni të na bashkeëngjiten osi ti shfrytëzoni për veten tuaj për 10 vitet e ardhëshme të jeni pjesë e Iam-Power pa paguar më antarësimin 1 vjecar prej 399 Eurove, dhe kjo ofertë është vetëm një herë.

5.   Trajnimi  Ndërmarësi Milioner ( cmimin në gjuhen angleze 2500$ dhe përmban sekretet që vetëm 1% e njerëzve në botë I përdorin)

6.   Vetë Çlirimi

7.    Kuptimi I energjisë dhe dimensioneve të tjera të energjisë!

PSE KRIJOVA IAM-POWER?

Njerëzit gjithmonë më pyesin se çfarë janë “ëndrrat” e mia. Shumë njerëz janë kurioz dhe duan të dinë në lidhje me “dëshirat” e mia personale.

Ëndrrat e mia janë të miat. Ato janë personale siç janë tuajat. Shumica e kohës, unë mbaj ëndrrat e mia për veten time, si duhet të BËNI edhe ju.

Unë mund t’ju them këtë: unë jam 100% e lidhur me ëndrrat e mia të përditshme. Të gjitha ëndrrat e mia kanë ardhur e vërtetë dhe vijnë vërtetë, pa përjashtim. Unë jam mirënjohëse, falënderuese dhe vlerësuese çdo ditë për mënyrën që Universi më ka dhënë gjithmonë të gjitha që I kam kërkuar.

Unë jam gjithashtu mirënjohëse për një “vizion dhe ëndërr” që unë jam duke parë në mendjen time. Kështu, unë e di që ky vizion do të shfaqet në Univerzin fizik shumë shpejt, ashtu si të gjitha vizionet e mia të tjera pa përjashtim, të gjithë në kohën e përsosur të Universit. Edhe pse unë rrallë ndaj “vizionet apo ëndrrat personale” të mia me të gjithë, unë do të ndajë këtë një me ju. Ja ku eshte:

Unë krijova Një Klub që quhet “IamPower”, I cili është privat, dhe shumë të veçantë.

Edhe pse ky “Klub” është shumë i veçantë (jo të gjithë  dëshirojnë të bashkohen dhe pranohen), me kohë do të ketë më shumë se njëqindmijë anëtarë në këtë klub nga çdo vend në botë ku jetojnë shqiptarë.

Unë shoh Iam Power si Një Klub për njerëzit që janë të interesuar në zhvillimin personal, rritjen, dhe transformim.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë, apo që duan të jenë, të suksesshëm (çfarëdo që ata përcaktojnë me fjalën “sukses”), si dhe të paturit e një qëndrimi, optimist, pozitiv mendor për jetën.

Iam Power është Një Klub me anëtarët që janë të interesuar në zhvillimin e qëndrimit, entuziazmit, gëzimit dhe lumturisë.

Iam Power është Një Klub  anëtarët e të cilit janë të pasur, të motivuar, dhe të orientuar (të gjitha në shkallë të ndryshme).

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë ambicioze, pranojnë veten,  tregojnë vetë përcaktimin dhe marrin përgjegjësi personale për jetën e tyre.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit duan më shumë nga jeta, më të mirën nga e jeta, dhe të jetojnë jetën që është e plotë.

Iam Power është Një Klub me anëtarët të cilët janë të dashur, të sinqertë, të ndershëm, të besueshëm, dhe të etikës më të larta dhe integritetit.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë të respektueshëm nga njerëzit tjerë,të kulturave të ndryshme, ideve dhe vlerave.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë, të kujdesshëm, të sjellshëm, miqësor, me mendje të hapur, dhe të vërtetë.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë të mëshirshëm, jo jykues; që kuptojnët,e jo kritike;që pranojnëe nuk  dënojnë.

Iam Power është Një Klub për  “fituesit”, jo Qaramanët.

Iam Power është Një Klub për njerëzit të cilët marrin përgjegjësi për atë që ndodh në jetën e tyre, në vend të fajësojnë të tjerët, ose “drejtojnë me gisht nga të tjerët”.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë të lirë të “emocionuar” dhe jo me”mendime të qelbura”.

Iam Power është Një Klub për njerëzit me besimin në vetë, nderim të lartë  dhe një imazh pozitiv për vetë.

Iam Power është Një Klub anëtarët e së cilit kanë ëndrra dhe duan për të arritur ëndrrat e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që kanë, ose që kërkojnë të kenë, paqe të brendshme, gëzim dhe lumturi.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të gëzojnë një nivel në rritje të sigurisë, vetëdijes,diturisë dhe ndërgjegjes.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të kenë ndjenja të thella dhe të vërteta të përmbushjes dhe kënaqësisë.

Iam Power është Një Klub  për njerëzit që duan një nivel të suksesit material.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan një nivel të ndriçimit shpirtëror  dhe vetë-realizimit.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të mësojnë se si të përdorin ligjin e tërheqëse dhe të shfaqin ëndrrat e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan prosperitet dhe bollëk në çdo fushë të jetës së tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të jenë, bëjnë dhe kanë çfarëdo që dëshirojnë.

Iam Power është Një Klub për “ata që shkojnë dhe e marrin”, njerëzit me iniciativë, të cilët janë të frymëzuar, dhe që pëlqejnë të mësuarit dhe rritjen.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që në thelb duan të jenë të lumtur, të shëndetshëm dhe të pasur.

Iam Power është Një Klub për njerëz që buzëqeshin dhe qeshin … shumë!

Iam Power është Një Klub për njerëzit të cilët vallëzojnë  dhe këndojnë (ndoshta vetëm pak!), Dhe nuk e marrin veten apo jetën shumë seriozisht.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që ndjekin lumturi e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë të aftë për të mësuar, për tu trajnuar, dhe kanë një ndjenjë të brendshme të përulësisë.

Iam Power është Një Klub që ka anëtarë nga çdo sferë e jetës, profesionit, besimit fetar, kulturës, ku ngjashmeria midis të gjithë anëtarëve janë qëndrimet e tyre pozitive dhe të dashura.

Qëllimi I Iam-Power është që mjetet të cilat grumbullohen nga antarësimet të ju kthehen antarëve dhe shoqërisë në forma të ndryshme!

Shihemi ne Suksese

Mimoza Thaqi

Themeluse e Iam-Power13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page