top of page
2023.PNG

Arritja e diçkaje të re?!


Një sekret për të arritur atë që nuk e keni tani në këtë moment!

A mund të arrini vërtet atë që nuk e keni tani? Apo thjesht "arrin" atë që tashmë e keni duke u bërë i vetëdijshëm për atë që është tashmë atje? Nëse merrni diçka që nuk e keni tashmë, çfarë dobie ka kjo gjithsesi? Nëse nuk e keni pasur më parë, dhe nëse e arrini dhe e keni tani, është pothuajse e sigurt se do ta humbisni, ose do të zbehet me kalimin e kohës, siç bën gjithçka në botën materiale. Mjeshtëri do të thotë të dish se "arrish" atë që tashmë ke tani, thjesht duke u bërë më i ndërgjegjshëm. Atëherë nuk mund të "humbni" kurrë atë që "arritët". Ja sqarimi: Ky është një mësim shumë i lartë. Ju mund të mos e "kuptoni" tani. Kjo është në rregull. Fara është mbjellë. Më lejoni të përforcoj dhe sqaroj këtë mësim. Kur po përpiqeni të arrini diçka që nuk e keni tani, zakonisht është diçka materiale në natyrë, si një makinë e re, një punë e re, një i dashur i ri, shëndet më i mirë, më shumë para, etj. Por nëse vërtet pyesni veten PSE Nëse dëshironi ndonjë nga këto gjëra, do të zbuloni se ajo që vërtet po përpiqeni të arrini është një "ndjenjë". Nëse VËRTETË vazhdoni të pyesni PSE doni diçka që nuk e keni tani, do të vijë në dëshirën për të pasur lumturi të brendshme, gëzim, dashuri, kënaqësi, përmbushje, ekstazë, paqe, lumturi, qetësi, një ndjenjë ose ndjenjë lidhjeje ose njëshmëri ose bashkim, një ndjenjë ose të qenit i dëshiruar dhe i dashur, etj. Në fund të fundit, ne duam të ndihemi përtej vetëm të mirës. Ne duam të ndjehemi të PLOTË. Të gjitha këto "ndjenja" janë tashmë brenda jush. Ata janë "tashmë atje". Pra, në realitet, ju kurrë nuk "arrin" diçka që nuk e keni tashmë. Ju thjesht bëheni më të vetëdijshëm ose të vetëdijshëm për atë që është gjithmonë brenda jush. Kjo është arsyeja pse mjeshtrit janë gjithmonë të ankoruar në një gjendje lumturie të përhershme, pavarësisht se si janë kushtet e jashtme të jetës së tyre. Kur jeni në këtë gjendje të vetëdijes, asnjë humbje materiale nuk do t'ju ndikojë kurrë. Dhe asnjë përfitim material nuk do të jetë kurrë një burim gëzimi të brendshëm, por vetëm një burim kënaqësie fizike të përkohshme, e cila GJITHMONË venitet.

Mendoni për këtë mësim dhe përjetoni paqen dhe gëzimin që tejkalon çdo kuptim njerëzor. Ju mund ta përjetoni këtë TANI… pikërisht TANI nëse thjesht zgjoheni! Shume dashuri, Miku juaj gjithmonë, GuruKev

212 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page