ARRITJA E SUKSESIT ( SEMINAR MOTIVUES) PRISHTINË 24 GUSHT 2019 pjesë e trajnimit të Nivelit 1

ARRITJA E SUKSESIT ( SEMINAR MOTIVUES) PRISHTINË 24 GUSHT 2019 Pas përfundimit të këtij seminari mund të them se jeta e asnjërrit nga pjesëmarrësit më nuk do të jetë e njëjtë. Të gjithë i falenderoj shumë për hapjen e zemrës së tyre në mirënjohje dhe ndihmë për personat tjerë, veçanërisht nëse e aplikojnë formulën: 4 hapa për të Manifestuar Gjithçka që ju dëshironi.. Audiot e Seminarit janë pjesë e trajnimit të Nivelit 1 Në Iam Power Shihemi në Suksese


14 views

HYRJE PËR ANËTARËT PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌