top of page
2023.PNG

Asgjë "atje" ose e jashtme nuk do t'ju bëjë të lumtur dhe të ndiheni të sigurt, por sigurisht që shf

Asgjë "atje" ose e jashtme nuk do t'ju bëjë të lumtur dhe të ndiheni të sigurt, por sigurisht që shfaqet ose duket kështu! Lumturia dhe siguria janë përfundimisht një zgjedhje, dhe vijnë 100% nga brenda. Duket se arritja e gjërave ju sjell një ndjenjë sigurie dhe lumturie. Gjëra të tilla si paratë, suksesi, një makinë, një pushim, një dashnor ose marrëdhënie, një person tjetër, një punë e mirë ose shef apo biznes, etj etj.


Duket kur arrini ose fitoni dëshirat tuaja, kur gjërat po shkojnë "mirë ose mirë" , ju ndiheni të lumtur dhe të sigurt, dhe kur i "humbni" këto gjëra (i dashuri juaj largohet nga ju ose ju humbni punën tuaj ose të gjitha paratë tuaja), ju ndjeheni të trishtuar dhe keni frikë deri në një farë mase.


Kur "kuptoni" që në të vërtetë mund të JENI të lumtur dhe të ndjeheni të sigurt në çdo kohë, në asnjë vend dhe pavarësisht nga kushtet ose situata, qëllimet shpirtërore (të tilla si vetëdija dhe ndriçimi) bëhen një fokus kryesor në vend që të përpiqeni të arrini zotërimet materiale ose "të merrni ose të fitoni "diçka.


Të jetosh në integritet total dhe me përgjegjësi 100% është përparësia dhe standardi juaj i ri, dhe rezultatet janë që ju jeni më të lumtur se kurrë në jetën tuaj dhe ndiheni më të sigurt se kurrë dhe bëni GET të gjitha "gjërat" që dëshironi gjithsesi! Imagjinoni të jeni të PAPUNDSISH ofM nga ndjenja çdo emocion negativ në ndonjë shkallë ose kohëzgjatje të rëndësishme! Pavarësisht sa shumë përpiqeni!Pavarësisht nga situata ose rrethanat ose gjendja aktuale që po përjetoni pavarësisht sa "e keqe" është! Imagjinoni asnjë frikë, trishtim, depresion, stres, ankth , me xhelozi, faj, hidhërim, ankth, zemërim, zemërim, urrejtje, dëshpërim, pashpresë, turp, keqardhje, etj, etj. Imagjinoni në çdo kohë të ndjeni shkallë dhe intensitete të ndryshme të dashurisë, lumturisë, lumturisë, gëzimit, paqes, sigurisë, kënaqësisë, dhe qetësi.Imagjinoni të shihni vetëm "të mirën" dhe "bukurinë në gjithçka dhe të gjithë, pa provuar as! Imagjinoni ta shihni arin në gjithçka dhe të gjithë pa mundim dhe automatikisht pasi thjesht është "atje" dhe ju paraqitet. Imagjinoni të ndiheni mirënjohës, mirënjohës dhe vlerësues "gjatë gjithë kohës" ... pa provuar! Hmmmmmm. Të interesuar?! Kjo është një "aftësi" që ju keni dhe unë mund t'ju tregoj se si ta "lëshoni" siç kam bërë! Së shpejti në një postim tjetër këtu! Shumë dashuri. KT255 views3 comments

Recent Posts

See All

3 Comments


Luida Aliaj
Luida Aliaj
Nov 30, 2020

💓💓💓🙏🙏🙏

Like

Medija Hamdi
Medija Hamdi
Nov 30, 2020

Shum faleminderit qe na reflektoni rrugen

Like

Mirvete Elisa
Mirvete Elisa
Nov 30, 2020

Ti je bekim nga zoti per mua zoti re ruajte 🤲⭐🌍

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page