TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Askush se ben ben suksesin per ty JO, sepse ti se ben per vete!

Askush se ben telefonaten qe ti duhet ta besh, askush se ben takimin qe ti duhet te besh, askush se lexon librin qe ti duhet ta lexosh, askush se degjon audio librin qe ti duhet ta degjosh, askush se ben vepren e mire qe ti duhet te besh, askush sta thote fjalen e mire qe ti duhet ta thuajsh. Askush se ben ben suksesin per ty JO, sepse ti se ben per vete!

E se di pse pret te koresh dicka qe se ke mbjellur? Kush Shpiki kete ligj? Apo mantrat e meditimit, qe nuk e dini as vete cfare thoni dhe i thoni, por me pak logjike te thjeshte do ti vendosni nje pykpyetje te madhe vetes suaj çfarë po bëni, kujt po o drejtoheni, cfare kuptimi ka ajo fjale e pakuptimte qe jue thoni cdo dite te jetes suaj? Nese ska asnje kuptim pse duhet ta thoni ju cdo dite?
140 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌