Asnjëherë nuk është vonë!

Në kërkimet e Iam Power është si sfidë e rradhës të gjejmë heronjtë e fshehur të shoqërisë tonë, Ata që nuk janë gjunjëzuar kurrë dhe që vazhdojnë të ecin ballëlartë përtej çdo Vështirësie.

Kërkuam të ndajnë me ju historitë e suksesit të tyre dhe në vijim po shfaqim historine e Fjolla Zeqirit e cila Jeton ne New Jersey, SHBA. Të mos harrojmë se ka shume gra e vajza që sot mund të kenë një ëndërr si Fjolla dhe nuk e marrin guximin ta realizojnë atë.


Cili do qëllimi juaj ju mund tia dilni lexoni historinë e Fjollës dhe Inspirohuni se edhe ju mundeni...


Njera nga Historit e jetes time eshte.. kur vendosa me kry shkollen e infjermeris edhe pse Isha 32 vjeq dhe nanë e 3 fëmijëve mosha e të cilëve ishte 1 vjeqe 3 vjeq dhe 7 vjeq, edhe pse çdoherë më kanë thënë të tjerët Jo nuk mundesh me kry shkollimin me fëmijë ma Mirë puno çka te mundesh!


Edhe pse nuk e kam pas përkrahjen e të gjithve prap vendosa vetë dhe I thash vetes:


Stop I ndegjove te tjeret stop I le te tjeret me ta dirigju jeten.


Kështu qe e fillova shkollen e mbarova diplomova me noten me te lartë dhe e sot ndihem shum e lumtur qe ja kom arrit qellimit qe e kam pas pa ndihmen e askujt.


Kështu që unë mendoj që për me arrit ni sukses që ti me të vertet e don dhe ki vetbesim në veten tënde mundesh me ja dal edhe pa përkrahjen e askujt vetëm me forcën tënde..


Përderisa une kam mujt edhe ju mundeni!


Fjolla Zeqiri

New Jersey

SHBA


P.S.: ( Fjolla nuk është anëtare e Iam Power, por ajo e ka gjetë vetë fuqinë e saj, dhe secili nga Ju Mundeni, do ju mjaftojë vetëm një fjali nga këto histori të bukura suksesi)

1,213 views

HYRJE PËR ANËTARËT PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌