top of page
2023.PNG

Asnjëherë nuk është vonë për të bërë gjënë e duhur.


Asnjëherë nuk është vonë për të bërë gjënë e duhur që zemra të thotë të bësh.

Asnjëherë nuk është vonë për të falur ata që të lënduan dikur...

Asnjëherë nuk është vonë për tu ngritur, edhe nëse je rrëzuar...

Asnjëherë nuk është vonë për të besuar fort se ti mundesh dhe asnjë gjë tjetër në botë nuk të pengon dot...


Asnjëherë nuk është vonë për të filluar nga e para...

Asnjëherë nuk është vonë për të ndërmarrë një hap të ri...

Kështuqë bëje sot, mos prit deri neser!


PS: Dërgoja dikujt këtë shkrim që ti e di se ka nevojë ta lexojë.

Të gjithë ne kemi momente që kemi nevojë ti dëgjojmë këto fjalë dhe jemi me fat që një mik mund të na i dërgojë!


PSS: Për cdo pyetje apo informacion, mos nguro të më kontaktosh:

Nr.tel 00355676533556

Instagram: @erisa_bujari

Facebook: Erisa Bujari


PSSS: Në butonin më poshtë ka një mesazh të fuqishëm për ty!


105 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page