top of page
2023.PNG

Atë që do të mësoni në trajnimin për trajner ne Iam Power nuk është e shkruar në asnjë libër në botë

Atë që do të mësoni në trajnimin për trajner ne Iam Power nuk është e shkruar në asnjë libër në botë! Por gjithashtu do të keni shumë mësime nga një libër që nuk është më në shitje dhe tregon Sekretet e të folurit në publik që Mimoza Thaqi e morri si dhuratë nga Kevin Trudeau në trajnimin për Spiker Publik. Prandaj mos mendoni 2 herë para se të vendosni të jeni pjesë e këtij trajnimi Elitë!


Përveç se do të mësoni sekretet e të folurit në publik, JU DO TË MËSONI DHE:


1. Sekretet e orgamizimeve të eventeve të ndryshme dhe seminareve,

2. Sekretet e të folurit në emisione televizive,

3. Sekretet e gjuhës së trupit dhe si të lexoni tjetrin joverbalisht,

4. Sekretet e trajnimit 1 ne 1 dhe si të ndihmoni tjetrin te ndërtojë mendësinë e duhur.


Ju nga ky çertifikim do të ju hapet rruga e madhe e Iam Power për të qenë pjesë e grupës së madhe mastermendje ku çdo ditë do të mësoni shkathtësi të reja (sigurisht për këtë duhet të kualifikoheni nga bordi drejtues i Iam Power)


Që të mbushni xhepat tuaj me para dhe të mësoni e ndihmoni të tjerët të bëjnë të njëtën!


Për këtë trajnim nuk kualifikohen të gjithë që aplikojnë prandaj ka një formular që duhet plotësuar. Pasi të plotësoni formularin do të ju kontaktojmë nëse jeni të kualifikuar për tu pranuar.

Për të mbushur formularin klikoni këtu: FORMULARIP.s vendet janë të limituar prandaj të parët që regjistrohen do të konsiderohen të pranohen...


Për të mbushur formularin klikoni këtu: FORMULARI


150 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page