top of page
2023.PNG

Atë që do të mësoni në trajnimin për trajner ne IamPower nuk është e shkruar në asnjë libër në botë.

Updated: Feb 20, 2021

Mëso direkt nga: Mimoza Thaqi

(Spikere Publike Profesionale e Çertifikuar në SHBA)

Trajnimi fillon me datë:

5 Mars 2021 ora 14:00-17:00Atë që do të mësoni në trajnimin për trajner ne Iam Power nuk është e shkruar në asnjë libër në botë.

Trajnimi fillon më datë: 5 Mars 2021 ora 14:00-17:00 pm Nga ky çertifikim do të fitoni mundësinë për të qenë pjesë e "Grupit të Madh Mastërmendje" ku çdo ditë do të mësoni shkathtësi të reja. (Sigurisht për këtë duhet të kualifikoheni nga bordi drejtues i Iam Power).


1. PSE TË MERRNI KËTË KURS?

Nëse keni pasion për të ndarë me të tjerët përvojën tuaj të suksesit.

Nëse doni të jeni i pavarur në një biznes të ri ose profesion të ri.

Nëse doni të shumëfishoni të ardhurat tuaja.

Nëse do të dëshironit të mësonit, Si ta ktheni trainimin tuaj në një biznes frymëzues?

Nëse doni të flisni në publik pa u trembur dhe dyshuar në vete.


Që të mbushni xhepat tuaj me para dhe të mësoni dhe ndihmoni të tjerët të bëjnë të njëjtën!


2. PSE TË MERRNI KËTË KURS?

Doni të rrisni vetëbesimin?

Doni të bëheni një komunikues më i mirë?

Doni të ndikoni më shumë tek njerëzit?

Doni t’i bindni njerëzit me idetë tuaja?

Doni që njerëzit tju pëlqejnë?

Doni t’i ndihmoni IAM POWER të rritet?

Doni të jini i respektuar, i admiruar?

Kurs 3 mujor për trajner motivimi në grup-MASTERMIND Përfitoni:

1. Pjesëmarrjen në 5 Trajnimet Online

2. Pjesëmarrjen në seminarin 2 ditor (nuk përfshihet në çmim akomodimi në hotel)

3. Niveli 4 në Iam Power ( mbi 1000 trajnime për të qenë LIDER BOTËROR)

4. Posedim të përhershëm të videove të Kursit.


Çmimi: 1997 Euro E përfitoni me zbritje 75% nëse e bleni deri më datë 26 Mars 2021 për 497 Euro.


VENDIMET MERREN NE MOMENTIN DHE KOHEN E DUHUR PER TE ARDHMEN TUAJ, LIDERAT QE KANE QENE NE MAJAT E SUKSESIT KANE VENDOSUR, NUK JANE MENDUAR , PASI MENDIMI I GJATE SJELL DYSHIM DHE TE LE PERGJITHMONE NE "MJERIM".

Për tu bërë pjesë e trajnimit më të fuqishëm që do të mbahet ndonjehere për krijimin e trajnerëve që do të shërbejnë në Shqipëri por jo vetëm... Apliko në linkun në vijim dhe bashkohu me ne në këtë mision të fuqishëm: https://www.mimozapower.com/aplikoni-per-iam-power

123 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page