top of page
2023.PNG

Aty, sapo filloi gjithcka!


Shpesh ndodh qe te duket sikur perfundoi gjithcka! Sikur aty eshte fundi dhe situata eshte shume delikate!


Por Jo! Nuk eshte e vertete! Eshte genjeshter e madhe!


Aty, sapo filloi gjithcka!

Gjithcka per rritjen tende!

Gjithcka per pergatitjen tende!

Gjithcka per transformimin e egos tende!


Prandaj, buzeqesh dhe gezohu!

Duaje veten tende shume fort!

Gjithmone, cdo here, ne cdo vend!


Ti je mrekullia qe Zoti e krijoi ne kryeveper!

Te gjitha te tjerat jane fasada!

Vetem Ti dhe Zoti jeni! Askush tjeter!


Kujtoja vetes kete te lutem!!!!

.

.

.

.

.

@erisa_bujari

101 views1 comment

Recent Posts

See All

댓글 1개


Faliminderit Erisa per kete shkrim me ka ardhe ne kohen e duhur. Nuk thone kot, kur nxenesi eshte i gatshem paraqitet mesuesi. Faliminderit shume!

좋아요
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page