top of page
2023.PNG

Bëhu krijues jo imitues, suksesi me i madh shkon te ata qe krijojne dhe jo qe kopjojne.

Ajo qe une e fillova eshte krijimi ajo qe bejne te tjeret eshte kopjimi, vetem ndiqni mire dhe e dini per çfarë flas. Shkoni poshte deri ne 2009 kur hapa fb, dhe shikoni progresin tim.


Ne seminar do te ju jap shume ide si te krijoni, çfarë të bëni, ku te gjeni financat, ku jane financat, ku eshte furnizimi.


Ju do ti merrni te gjitha per 1 dite, pastaj do te ju duhet nje jete ta degjoni ate audio te seminarit dhe ti zbertheni ne jeten tuaj pikat qe i beni dhe nuk i beni.


Por une do te jua jap te gjitha formulat ne pika te shkurtera sepse nuk mund 30 vite pervoje te biznesit ti zgjeroj aq shume.


Dhe vertete qe keto dite po bej maksimumin qe ata qe do te jene ne seminar te marrin UDHEZUESIN qe do te ju hap DYERT e te gjitha mundesive.


Nuk ju laj koken me akull por ju ndez shpirtin krijues.


Nuk do te jete e lehte te perbini ate qe do te degjoni prandaj do te keni audion ta ridegjoni.


Dhe shpresoj njeri nga ju te bej ate qe do te them te beni sepse nga aty do te lind nje njeri qe jo vetem do ndryshoj jeten e tij por do habitet ku ka qene deri me 7Mars?


Do dale nga nje hipnoze kolektive dhe nje BOTE e re do te hapet per te.


259 views3 comments

3 Comments


Nertila Zaranjaku
Nertila Zaranjaku
Mar 03, 2020

Superrr 🙏👏👏❤️💎💎

Like

Fiza Hoxha
Fiza Hoxha
Mar 02, 2020

Sa e mirë që je. Jam shumë e lumtur që të gjeta. Falemnderit Allahut që të krijoi ty. Falemnderit. FALEMNDERIT

Like

Rei Demnushaj
Rei Demnushaj
Mar 02, 2020

Bukur

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page