Babi me thoshte bije hap biznes beju e pavarur...

Mimoza Taqi
  1. March 3, 2015 at 9:40 PM

  2. Babi me thoshte bije hap biznes beju e pavarur...sepse jeta mua me shkoi ne varesi nga rroga e vogel..vetem biznesi do te cliroj nga prangat e varferise...ai dha me te miren e tij per popullin e tij...dhe sot me thot me ngadal bija ime..pusho pak...e si te pushoj kur qe e vogel me mesoje per yjet e galaktikat...e si te pushoj kur populli im ende vuan ne prangat e prapambetura.


PS: Shumë mësime për vetëzhvillim dhe jetë paqësore ju i keni falas në këtë webfaqe, por nëse doni me zemër të shpërbleni ata që bënë këtë punë të mrekullueshme për ju bëheni anëtar në Iam Power, shfrytëzoni ofertën e cila është thuase falas, më lirë se një libër 180 trajnime niveli 1 Iam Power nga 99Euro tani 33,37, nga anëtarësim 1 vjeçar në anëtarësim të përhershëm.0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌