top of page
2023.PNG

Be you. Mos i le momentet negative të të marrin me vete.

Mimoza Taqi is with Avni Thaqi.

February 27, 2018 at 6:43 PM ·

Kur ke nje njeri qe eshte gjithne aty per ty eshte bekimi me i madh ne jete, kur mua me lendojne shume njerezit qe genjejne pa asnje arsye Avni Thaqi bashkëshorti im me thote: Te dua shume zemra jeme.


Be you. Mos i le momentet negative te te marrin me vete. Ato veç te lendojn dhe te ulin ne energji.


Ps: Qëndroni të motivuar, ju që jeni në Iam Power vazhdoni të dëgjoni audiot.

Do të mahniteni ku do të arrini edhe vetë nuk do ta besoni ku ishit dhe si arritët.

Ju që vlerësoni punën time dhe anëtarëve në Iam Power nëse sado pak ju kanë ndihmuar këshillat në këtë webfaqe. Bëheni anëtar në Iam Power sepse ashtu ndihmoni shumë anëtar të tjerë që ndihmojnë Iam power me gjithë zemër.


Me përzemërsi Mimoza Thaqi


298 views7 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page