top of page
2023.PNG

BESIMI NE ZOT DO TE NA SHPETON...

KUR JU BESONI NË ZOT:

JENI MIRËNJOHËS

JENI FALËNDERUES

JENI TË BEKUAR

JENI TË LUMTUR....

KUR JU NUK BESONI NË ZOT:

JENI I FRIKËSUAR JENI I HUTUAR JENI I TRISHTUAR JENI I FRUSTRUAR JENI I DALUR NGA VETJA JENI I ZEMRUAR

BESIMI NE ZOT DO TE NA SHPETON

MOS BESONI ATE QE SHIHNI NE LAJME

BESONI VETEM NE ZOT DHE FOKUSOHUNI TE FALENDERONI ZOTIN

FALENDERONI ZOTIN PER GJITHE TE MIRAT QE NA DHURON CDO DITE....

Mos JU BESONI atyre-që krijojnë imazhe dhe jua plasojne ne TV...ato e dijne shume mire se si te ju frikesojne juve!

Çka do të thoni ju-po imazhet qe i shohim jane te verteta....

po a!!!

nese doni te shihni ende asi lloj imazhesh une ju them vazhdoni dhe jetoni ne frike e tmer sepse me shume frike e tmer do te sillni ne kete vend...Çdo gje ndodh ne ate vend kur shumica e popullsise vibron frike...

Ju rekomandoj shumë të merrni pjesë në Konferencën e Rradhës:

Do ta quani Investimin më Të VetëZgjuar që keni bërë ndonjëherë!

Dhe do jeni falenderues vetes suaj dhe Zotin që ju bëri të shikoni këtë Konferencë.

APLIKO KËTU

P.S.: Pasi ta shikoni këtë event ju do të ktheheni në Vetë-besim, Vetë Respekt dhe do të pyesni veten ku jetova deri dje, perspektiva juaj do të ndryshojë dhe gjithashtu gjithë jeta juaj.

https://www.mimozapower.com/lironiaftesitetuaja
305 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page