BESO NË VETE SEMINAR MOTIVUES PRISHTINË 24 DHE 25 SHKURT 2018BESO NË VETE SEMINAR MOTIVUES PRISHTINË 24 SHKURT 2018

Një befasi e bukur e këtij Seminari është pjesmarrja e Jojan Hendriks, së bashku do të krijojmë pikëkthesën e madhe në jetën tuaj për dy ditë rradhazi me të njëjtën ofertë!NËSE JU E GJENI VETEN NË SHKRIMIN MË POSHTË, VENDI JUAJ ËSHTË NË KËTË SEMINAR:

VULLNETI PËR TË FITUAR

                                                Nëse doni një gjë aq shumë  Duhet luftuar për të,                                                   Punuar ditë e natë për të, Hiqni dorë nga koha, paqja dhe gjumi për të!

Nëse dëshira e flaktë ju bën të çmendur të palodhur,

Duke lënë anësh gjithçka tjetër si të pavlerë për të!

Nëse jeta duket e gjithë bosh dhe e padobishme pa të.

Dhe gjithçka që projekton dhe ëndërron është për të,

Nëse me kënaqësi ju do të djersiteni për të, shqetësoheni për të, Planifikoni për të, Humbni gjithë terrorin e Perëndisë ose njeriut për të,

Nëse thjesht do të shkosh pas asaj gjëje që dëshiron. Me gjithë kapacitetin, Forcën, zgjuarsinë, Besimin, Shpresën, Besimin dhe Këmbënguljen.

Nëse as varfëria as i ftohti,as uria, as sëmundja as dhimbja e trupit apo trurit nuk mund t’ju largojë nga gjëja që ju dëshironi,

Nëse je i rrethuar me përkushtim kokfortësi dhe i ashpër për ta rrëmbyer!

Ju Do ta merrni atë!

Autori: Berton Braley

ÇFARË E BËN NJË NJERI TË SUKSESSHËM? TALENTI I VEÇANTË? DIPLOMAT? FAMILJA? PARATË? SHUMË NGA NJERËZIT DYSHOJNË SE KANË GJITHÇKA QË U NEVOITET! POR PARA SE TË HIQNI DORË NGA ËNDËRRAT MERRNI PJESË NË KËTË SEMINAR.

Pse disa njerëz fitojnë e të tjerët humbasin?

Pse disa kanë sukses në biznes dhe bëjnë shumë para përderisa të tjerët vuajnë financiarisht?

Pse disa njerëz në biznes duan atë që bëjnë e të tjerët, nuk janë të lumtur?

Pse disa janë krenarë dhe ndjejnë se bëjnë diçka të rëndësishme, bëjnë diçka me jetën e tyre?

E shumë të tjerë mendojnë se biznesi i tyre është shumë i vështirë, i hidhur dhe ndjejnë shumë zhgënjime?

Unë kalova pjesën më të madhe të jetës sime që të zbuloj çfarë bëjnë këto 2% e njerëzve të suksesshëm, çfarë ky 2% bën që janë fitimtar në e gjithë botën, duke marrë pjesë në seminare, konferenca dhe trajnime të ndryshme në SHBA dhe Europë. Që edhe unë të aplikoj këtë në jetën time dhe të më ndihmojë të jem e suksesshme… Dhe këtë me shumë shembuj nga përvoja ime do ta ndaj me ju në seminar!

Ju fitoni me zemër jo me kokë Ju fitoni me emocion jo me logjik Më e rëndësishmja në fitore është

FUQIA E TË BESUARIT NË VETE FUQIA E TË BESUARIT SE JU MUND TË FITONI FUQIA E TË BESUARIT SE GJËRA TË MIRA MUND TË JU NDODHIN JUVE FUQIA E TË BESUARIT SE JU JENI SPECIAL

Une besoj se ju mund të tejkaloni çdo vështirësi në biznes! Mund të tejkaloni problemet financiare! Ju mund të tejkaloni problemet shëndetesore! Ju mund të tejkaloni problemet në biznes në shitje! dhe të jeni e gjitha që doni të jeni në jetë. Por ju nuk mundeni asnjëhere te tejkaloni promblemin e sjelles apo qëndrimit në momentin që ju hiqni dorë nga vetja, ju jeni i vdekur!

Shihemi ne suksese

Mimoza ThaqiKëto janë Çmime me 50% zbritje deri më datë 15, Shkurt 2018.

Çmimi për pjesmarrësit në seminar: 50 Euro

Çmimi për anëtarët e Niveli 2 në Iam Power: 30 Euro

Çmimi për anëtarët e Niveli 1 në Iam Power: 40 Euro

Anëtarët e nivelit 3 dhe 4 e kanë falas, e paguajnë çmimin 50 euro vetëm nëse pas konfirmimit nuk paraqiten në seminar.

Aplikoni për Pjesëmarrje në seminar, pasi të konfirmoni pjesmarrjen tuaj do të pranoni email për vendin dhe oren.

Për regjistrim kliko ketu:

https://www.mimozathaqi.com/blog/2018/1/8/beso-n-vete-seminar-motivues-prishtin-24-shkurt-2018Disa nga udhëtimet e mia për të mësuar dallimin e madh mes njerëzve të suksesshëm dhe atyre që nuk kanë sukses:

Çertifikimi i niveli 6 në organizatën amerikane Global Information Network, në ishullin Aruba viti 2017Me Kevin Trudeau Miliarder, 2011- Chikago 2012Me Marshal Silver Multi milioner dhe Spiker Motivues, 2011- MiamiFloridaÇertifikimi për Spiker Publik Profesional në Houston TX- 2016

2 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌