top of page
2023.PNG

Beso ne vete dhe zbulo fuqine tende me " I AM POWER"

Së pari, duhet të besosh. Keto jane disa hapa se si te besoni ne vete dhe te tjeret.


Besoni në veten tuaj si person.

Prisni pranimin sesa të kërkoni miratimin.

Praktikoni të flisni pozitivisht me veten.

Komplimentoni secilin mëngjes veten tuaj dhe te tjeret.

Përqafoni optimizmin brutal.

Gjithmonë silleni "sikur"eshte duke ndodhur me e mira per ju.


Besoni në veten tuaj si një i suksesshem.

- Çfarë imazhi keni për veten? Shkruaje ne fletoren tende....

- Çfarë imazhi kanë të tjerët për ju në vendin e punës? Shkruaje ne fletoren tende....

Çfarë imazhi dëshironi që të tjerët të kenë për ju? Shkruaje ne fletoren tende....

- Si do ta tejkaloni hendekun? Shkruaje ne fletoren tende....


Mbani mend gjithmone.

Qëndroni lart, shikoni botën drejt në sy dhe do të shikoheni sa tërheqës/e jeni.

Filloni së pari.

Filloni biseda me te panjohurit.

Telefononi dikë, që sapo keni takuar kohët e fundit për diçka që diskutuat.

- Buzëqesh! Kenaqu!


Qëndroni autentikë.

Ndërtoni marrëdhënie të qëndrueshme.

Kërkoni falje kur gaboni.

Fali të tjerët.

Kërkoni dhe ofroni ndihmë.

Tregoni kujdes me pikat tuaja të forta dhe të dobëta.
172 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page