top of page
2023.PNG

BESOJI KLINIKËS STROKA!Trajtime vetëm me solucione bimore.

Të flas dhe të shkruaj për veprimtarinë e dr. Laver Stroka dhe dr. Afërdita Stroka është e paktë në krahasim me atë që ata bëjnë për shëndetin tonë, prandaj gjithmonë i ndaj ju tregoj të tjerëve për kurrat natyrore që do ta gjejnë në këtë klinik.


Dr. Laver Stoka gjatë luftës në Kosovë ka ndihmuar dhe ka shëruar shumë të plagosur me djegje të shkallëve të ndryshme, humaniteti, profesionalizmi, mjeshtrimi dhe studimi i tij i pandërprerë është fascinant dhe për tu vlerësuar me gradën më të lartë.


Para se të ndërmerni hapa drejt shërimit tuaj jepni pak kohë vetes të lexoni më shumë për punën e tyre, bëni një vizitë tek ata sepse do të ju japin gjithmonë zgjidhjen e duhur.


Dhe shpërndani këtë artikull me miqt dhe të dashurit tuaj sepse kurrat e Klinikës Stroka janë vërtetë mrekullibërëse.


Me respekte

Mimoza Thaqi


P.s.: më poshtë lexoni më shumë për Klinikën Stroka dhe lajmet e fundit nga ata...


Së fundmi botuan librin:

“Trajtimi standard dhe alternativ i sëmundjeve”, tashmë e gjeni në treg!

Pas një pune disa vjeçare të dr. Laverit për hartimin e këtyre 573 faqeve dhe së fundmi edhe ndihmës së dr. Afërditës, pas shfletimeve të panumërta librash dhe revistash, pas një eksperience pune pasionante 43 vjeçare, vjen një libër që gjen vend në bibliotekën e prindit të ri për mirërritjen e më të shtrenjtit fëmijë, të moshuarit që i duhet konsulta e herë-pas-hershme e mjekut, të punëtorit që aksidentohet në vendin e punës, të familjarit që do të menaxhojë urgjencën mjekësore dhe të kujtdo që do të dijë më shumë për shëndetin dhe ushqyerjen e shëndetshme.

Shkruar në një gjuhë të kuptueshme e të pastër, ky libër monografi u përket të gjithëve dhe synon të shërbejë si një guidë për të pasionuarit e mjekësisë alternative, studentët, kolegët, mjekët e rinj, si dhe njerëzve të tjerë për të ruajtur pasurinë e pasurive, shëndetin.

Ju urojmë lexim të këndshëm!

.

.

.


Receta shumëvjeçare e familjes Stroka është sekreti i suksesit tonë. Për më shumë se një shekull, kjo recetë origjinale ka shëruar mijëra njerëz. Ajo ndërthur dijet mjekësore të kaluara brez pas brezi me të rejat më të fundit në këtë fushë.


Mjekësia alternative pa rreze dhe ndërhyrje


Receta shumëvjeçare e familjes Stroka është sekreti i suksesit tonë. Për më shumë se një shekull, kjo recetë origjinale ka shëruar mijëra njerëz. Ajo ndërthur dijet mjekësore të kaluara brez pas brezi me të rejat më të fundit në këtë fushë.


Të gjitha produktet tona janë pa efekte anësore dhe rekomandohen të përdorën nga të gjitha kategoritë, përfshirë fëmijët 0-18 vjëc, gratë shtatëzëna, gratë në gjidhënie, moshat e treta si dhe pacientët që vuajnë nga sëmundje kronike për shkak të përmbajtjes së tyre bimore, por janë produkte që merren nga përshkrimi i mjekut kurues!


Trajtimet e kancerit të lëkurës bëhen përmes disa seancave


Nishanët me ngjyrë dhe pa ngjyrë osë Displastic NevusTrajtimi i Kancerit të Lëkurës (Plagëve që nuk shërohen për një kohë të gjatë), Nishaneve, Pa Rreze, Pa Bisturi, por me solucione Bimore. Trajtimi dhe shërimi bëhet përmes disa seancave që realizohen pranë kësaj klinike.

+355 69 248 3631


156 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page