top of page
2023.PNG

Biografia e Johan HENDRIKS

Johan HENDRIKS

Që të ndjek ëndrrën e tij shumëvjeçare, Johan Hendriks nga Hollanda  imigroi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku ai krijoi rrugëtimin e tij të fuqishëm dhe magjik. Kjo eksperiencë e fuqizoi dhe e forcoi atë që të ndërtojë karrierën e tij të madhërrishme.


Në këtë rrugëtim, Johani u njoftua me materialet e ndryshimit jetësor dhe mentorët nga Rrjeta e informatave globale (GIN) dhe Sekretet e trajnimit jetësor (The Secret to Life Coaching), ku ai tentoi të nisë karrierën e tj të re si mentor, trajner dhe spiker publik. Johani inspiroi, udhëheqi dhe preku me mijëra jetë njerëzish nga e gjithë bota.

Johani ka lindur pa puls. Falë bekimit të nënës së tij, prekjes së saj të magjishme atij i’u dha edhe një shancë e dytë për të jetuar në këtë planet. Si një djalë i ri Johani pati sfidat dhe bekime me fatin e të pasurit sëmundjen e disleksisë. Pasi që ai kishte vështirësi të adaptohet në ambientin e shkollës ku ndjekte mësimin, ai u mundua që të krijonte – zhvillonte aftësitë e tij visuale dhe grafike që të qas botën nga një këndvështrim tjetër. Kjo dhuratë e jashtzakonshme e Johanit i mundësoi atij të krijonte rrugë spirituale me kuptim të plotë. Pas një periudhe Johani e krijoi mundësinë të inspirojë të tjerët energjikisht dhe të krijojë paqe të mbrendshme, qëndrueshëri dhe të lartësoj të tjerët shpirtërisht.

Me sukses Johani ka kryer webinare të shumta, seminare, puntori dhe programe në U.S.A  dhe Europë. Shumë individë janë të fascinuar nga mesazhet e tij dhe nga shpirti i tij i jashtëzakonshëm dhe programat për zhvillim personal. Në vitin 2013, Johani formoi një teknikë  spirituale dhe magjike, e njohur si Magic Button Soul Upgrade. Me këtë mjet – teknik, Johan inkurajon të tjerët të zbulojnë shpirtin e tyre të vërtetë dhe i udhëzon ata të maniofestojnë ëndërrat e tyre të vërteta dhe qëllimet e tyre. Ai është i apasionuar në udhëtimin shpirtëror  të të tjerëve, ku ai mund të kalojë në thelbin e tij të mëshirës dhe dashurisë pa kusht të të gjithë njërezimit.

Johani ka thënë “Kur me të vërtetë e jetojsh jetën tënde dhe qëllimin tend shpirtëror, ti mund të jesh dhe mund të kesh cdo gjë që zemra yte dëshiron. Ndjeje dhe flit nga shpirti yt.”  Me këtë mjet, Johan inkurajon të tjerët për të zbuluar shpirtin e tyre të vërtetë dhe i udhëzon ata për të manifestuar ëndrrat e tyre të vërtetë shpirtin dhe qëllimet. Ai është thellësisht i pasionuar për udhëtimin e shpirtit të të tjerëve ku ai mund të kalojë mbi thelbin e tij të mëshirës dhe dashurisë së pakushtëzuar për të gjithë shkencat humane.

8 views0 comments

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page