top of page
2023.PNG

Biografia e Trajneres Motivuese Blerina Pashaj, lexo me shume ne linkun...
ARSIMI: 1989-1997 Arsimin e detyruar ne shkollen 8-vjecare“Lumo Pavari”ne Suke te Permetit.

1997-2001 Shkolla e mesme e bashkuar “Lumo Pavari” Suke Permet.

2001-2004 Studimet e larta me kohe te plote ne Universitetin “Eqrem Cabej” Gjirokaster,Fakulteti I shkencave te Edukimit,Parashkollor.

2005-2009 Studimet e larta Part-time ne Universitetin “Eqrem Cabej” Gjirokaster,Fakulteti I shkencave Shoqerore dega Gjuhe dhe Letersi Shqipe.

SHKALLA E KUALIFIKIMIT: (mesues specialist)

CEFTIKATA TE AKREDITUARA:9-te certifikata: “Te drejtat e femijve” , “Menaxhimi I klases”, ”Plani vjetor lendor I mesuesit”, “Hartimi I planit vjetor”, “Aplikacionet kryesore dhe aplikimet on-line”, “Menaxhimi I klases.Koncepte, teknika, parime”, Dokumentacioni

shkollor,ligje,urdhra,udhezime”, “Dispozitat ligjore te prinderve dhe mesuesve”, “Normat etike te sjelljes se mesuesve”,botim m ISBN.Moduli I te nxenit bazuar ne hulumtim,’’Nderhyrja e hershme domosdoshmeri per avancimin e zhvillimit te femijeve’’,’’Etika, komunikimi dhe pedagogjia, menaxhimi I klases’’.PUNESIMI: Shtator 2004-Shtator 2006 kam punuar si edukatore prane shkolles 9-vjecare ‘’ Dino Kalenja’’ ne fshatin Panahor ne Mallakaster.

Shtator 2006 e ne vazhdim punoj si mesuese e lendes se Gjuhe-Lexim po ne kete shkolle ne sistemin 9-vjecar te shkolles “Dino Kalenja” Panahor Mallakaster.

Ne vitin mesimor 2013-2014 (Prill 2014) emerohem Drejtore ne po kete shkolle deri më 04.01.2019, ku emerohem edukatore kopshti nëpërmjet portalit ‘’Mësues për Shqipërinë’’ në Kopshtin 25/A,Allias, Tiranë,ne shtator 2019 transferohem ne kopshtin 34 ne Kombinat ku aktualisht punoj.


TRAJNIMET QE KA MARRE PJESE, JANE SI VIJON:

Bashkohem me I Am Power duke ndjekur seminarin :

· 21 dhjetor 2020 “ Te duash veten është vërtetë vështirë. Ja si ta bësh.”

· 9 janar 2021 , “ Mendimi negativ , virusi kontaminues nr.1 ne planet”

· Paketen me audio e seminare: “Dëshira juaj urdhri juaj”,“

· Trajnimi për Harmonine familjare.

· Lironi aftesitë tuaja.

· Vetëbesimi çelsi juaj”

· Si të fokusohemi në një projekt në kohë. · Një dëshirë në kohë. Një qëllim në kohë”

· Udhëhiqni veten në kohë krizash”,

· Pjesëmarrja ne trajnimin për Trajner motivues ; Nivelet 1,2,3,4 dhe çertifikimi.

· Trajnimi per biznes: Biznesi fillestar, Fillo me një qëllim, largojmë mendimet negative, · · · · · · Seminari i ëndrrave të juaja, Si të gjeneroni miliona.

· Seminaret në vazhdim :” Deklaroni fuqinë tuaj” etj.

546 views0 comments

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page