top of page
2023.PNG

Biografia e Trajneres Motivuese Burbuqe Ukshini...lexo me shume duke klikuar linkun...

Burbuqe Ukshini e lindur me 6 korrik 1977 në qytetin e Shkupit.


Shkollën e mesme e kam përfunduar në gjimnazin Zef Lush Marku në Shkup,mirëpo pasioni im gjithnjë ka qenë arti. Pas disa trajnimeve kam filluar te punoj si parukiere dhe grimere, akoma kjo është një ndër pasionet e mia.


Qe prej vitit 2019 jam antarësuar në Akademin e Suksesit I AM POWER. Pasioni im është që t'ju ndihmoj të gjithë atyre që kanë vendosur të ndryshojnë jetën e tyre, ashtu siç kam bërë dhe unë vet, sepse vetëm duke ndihmuar njëri-tjetrin ne rritemi dhe vetëdijësohemi.


Të gjithë duam që të jetojmë të lumtur e ne bollëk por për ta arritur këtë ne kemi këtë formulë në Platformën e Akademisë së Suksesit I AM POWER,e vetmja platformë në trevat shqiptare.Jam shum e lumtur falenderuese dhe mirenjohese mentorëve më të  mirë në botë MIMOZA DHE AVNI THAQI.Trajnimet e ndjekura:


"Si te merrni ne kontrroll jeten tuaj"

"Dekurajimi eshte nje semundje, si te kurohet" Zoom Top Secret.

" Udhehiqni veten ne kohera krizash"

"Deklaroni fuqine tuaj"

"Trajnimi per Trajner Motivues"


336 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page