top of page
2023.PNG

Biografia e Trajneres Motivuese Diana Bellanica, lexo me shume ne linkun...

E lindur më 22.04.1969 në fshatin Rogovë-komuna-Gjakovë.


Shkollën fillore kam vijuar në fshat, të mesmën kam përfunduar në Gjakovë më 1987 si Asistent infermiere i pergjithshëme në shkollën “Hysni Zajmi” .


Shkollën e mesme të tregtisë kam përfunduar në vitin 1988 në Gjakovë. Fakultetin Instruktore në Prishtinë përfunduar në vitin 2006.Nga viti 1989 punoj në Qendrën e mjeksisë familjare në fshatin Rogovë , qe nga viti 2006 punoj dhe instruktore në Prizren.


Prej një sfide që për mua ka qenë vdekjeprurse por

si thonë qe pas çdo të keqe vjen një e mirë, që ta zbardhë shpirtin e ajo është takimi me

Mimoza Thaqin ku u bëra anëtare e klubit I AM POWER në Prishtinë me datë 24.08.2019 Arritja e suksesit më 26.10.2019 në Mitrovicë.


TRAJNIMET QE KA MARRE PJESE, JANE SI VIJON:


Me datën 18.04.2020 Udhëheqni vetën në kohën krizave .

Më 20-04-2020 Pse ndryshimi është i vështirë .

Më 06.06.2020 Pjesë e konferencë Lironi aftësitë e juaja.

Më 16.06.2020 Si të shndërroni idetë tuaja në biznes .

Më 25.07.2020 Si të fokusohemi në një projekt në kohë.

Më 22.11.2020 Dekurajimi është një sëmundje si të kurohet.

Më 28.11.2020 Si ti largojmë mendimet negative.

Më 13.02.2021 Harmonia në Familje.

Më 27.02.2021 Top Sekret për të Vertetën e Fshehur prej vitesh.

Më 03.03.2021 Trajnimi Deklaroni fuqinë tuaj,Sfidë 80 ditore.

Më 06.03.2021 marr pjesë në Trajnimin për Trajner Motivues.

Më 26.27 dhe 28 te muajit 06 marr pjesë në trajnimin Deklaroni fuqinë tuaj në Borsh-Shqipëri.531 views0 comments

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page