top of page
2023.PNG

Biografia e Trajneres Motivuese Drita Lushtaku, lexo me shume ne linkun...

DRITA LUSHTAKU -Lindur më 3 dhjetor 1984 në qytetin Skenderaj, Kosove.


Shkollen e mesme e kam perfunduar gjimnaz I pergjithshem ne vitin 2002-2003.


Kam përfunduar fakultein e Etnologjis në universitetin e Prishtines (UP) në vitin 2007.

Qe ne moshë të hershme kam pas dëshirë për të krijuar dhe për të qënë kreative, pjesëmarrëse në aktivitete shkollore, kam punuar ne radjo pastaj ne nji kompani zvierane ne Prishtin.


Ne vitin 2012 jam punsuar ne Ministrin e Kultures rinis dhe sportit (MKRS) ne Institucion vares Instituti I Kosoves për Mbrojtjen e Monumenteve.

Ne vitin 2017 kam botuar katallogun Trashigimija material e luajteshme dhe shpirterore e Drenices.


Ne vitin 2017 jam pranuar antare ne ICOMOS eshte Këshilli Ndërkombëtar për Monumentetve dhe Sitet, është një organizatë jo-qeveritare globale e lidhur me UNESCO.


Misioni i tij është të promovojë ruajtjen, mbrojtjen, përdorimin dhe përmirësimin e monumenteve, ndërtimin e komplekseve dhe vendeve.


Merr pjesë në zhvillimin e doktrinës dhe evolucionin dhe shpërndarjen e ideve dhe zhvillon avokim. ICOMOS është një Organ Këshillëdhënës i Komitetit të Trashëgimisë Botërore për zbatimin e Konventës së Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s.


Si i tillë, ai rishikon nominimet e trashëgimisë kulturore botërore dhe siguron statusin e ruajtjes së pronave. Krijimi i tij në 1965 është rezultati logjik i bisedave fillestare midis arkitektëve, historianëve dhe ekspertëve ndërkombëtarë që filluan në fillim të shekullit XX dhe që u materializuan në miratimin e Kartës së Venecias në 1964.


Në dritën e studimeve të shumta, konferencave, simpoziumeve dhe diskutimeve të drejtuara nga Komitetet e tij Kombëtare dhe Komitetet Shkencore Ndërkombëtare, ICOMOS gradualisht ka ndërtuar kornizën filozofike dhe doktrinare të trashëgimisë në një nivel ndërkombëtar.

Rrugëtimit I jetës sime gjithmone ka pasur sfidat e saj por gjithmon jam munduar të jap pozitivitet në familje shoqëri dhe asnjiher mos te dorzohem .


Dhe pas nji sfide jo te lehte qe kalova ne vitin 2019 ,ku un isha thyer shpirterisht dhe nuk dija se ka tja mbaja, por ne fund te tunelit pash nji drite dhe ajo drite ishte Mimoza Thaqi, ku duke ndjekur videot e saj un ju dedikova zhvillimit personal dhe u antarsova ne klubin më të fuqishëm privat të zhvillimit dhe suksesit I AM POWER – UNE JAM FUQIA.


Vertet un jam njeriu me me fat qe jam pjes e klubit I AM POWER .

TRAJNIMET QE KA MARRE PJESE, JANE SI VIJON:

Trajnimin nji ne nji me Mimoza Thaqi

3 Janar 2019 Antare në I AM POWER.

18 Prill 2020 marr pjesë në webinarin online : “Udhëhiqni veten në kohë krizash”.

30 Maj 2020 marr pjesë në webinarin online: “Lironi Aftësitë tuaj. Vetëbesimi- Çelësi juaj”.

25 Korrik 2020 marr pjesë në webinarin online: “Si të fokusohemi në 1 Projekt në Kohë”.

3 Tetor 2020 marr pjese në Seminarin online: “Harmonia në familje”..

22 Nentor 2020 marr pjesë në webinarin online: “ Dekurajimi është një sëmundje, si të kurohet”.

28 Nentor 2020 marr pjese ne webinarin online: “Si te largojme mendimet Negative”

11 Dhjetor 2020 marr pjese ne webinarin online : “ Si te beni para si nje Trajner Motivues”.

28 Dhjetor 2020 marr pjese ne webinarin online: “Si të gjeneroni milionat” Vazhdimi i “Seminarit te Endrrave 1”.

4 Janar 2021 marr pjesë ne Trajnimin 4-Javor: “Biznesi për Fillestarët”.

1 Shkurt 2021 marr pjesë ne Trajnimin 4-Javor: “ Harmonia ne Familje 2”

13 Shkurt 2021 marr pjesë në Seminarin online: “ Harmonia ne Familje 2”..

27 Shkurt 2021 marr pjesë në webinarin online: “ Zomi Top Secret për të Vërtetën e Fshehur prej vitesh”.

3 Mars 2021 marr pjesë në Trajnimin: “Deklaroni Fuqine Tuaj. Sfiden 80-ditore”

6 Mars 2021 marr pjese në “Trajnimin për Trajner Motivues”

1 Maj 2021- marr pjese në “Trajnimin për Trajner Motivues

15 maj 2021 -marr pjese në “Trajnimin për Trajner Motivues-Tetov

16 Maj 2021- marr pjese në “Trajnimin për Trajner Motivues
333 views0 comments

Commentaires


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page