top of page
2023.PNG

Biografia e Trajneres Motivuese Florentina Ramadani ...lexo me shume duke klikuar linkun...

Jam Florentina Ramadani e lindur 01 Janar 1987 ne Prishtine.


Shkollen e mesme e kam perfunduar ne vitin 2004-2005 Gjin Gazulli drejtimi

“Telekomunikacion”-Prishtine , pastaj kam vazhduar studimet Barchelor “Menaxhment dhe Informatike ne universitetin Dardania- Prishtine te cilen, e kam perfundu ne vitin 2008, per te vazhduar studimet matser “ Adminsitrim Bizneni”ne te njejtin Universitet.


Qe nga viti 2008 kam filluar te punoj ne vende te ndryshme,

1 Dec-10 Aug 2009 -“Chich Chich” – si asisitente e shitjes pastasj ne arke,

15 Sep 2009-15 Oct 2009-“Twiss Company” - Menaxhere e departamentit të shitjeve

dhe marketingut.

10 Mar 2010 – 1 Aug -“AB Dienstleistung GmbH/Kosovo”- Asisitente Adiministrative

dhe financiare.

1 Jun-1 Sep 2015– “ AB Dienstleistung GmbH”- Ushturese detyre e drejtorit te

perfaqesise.

1 Aug 2014- Present -“Finca” institucion mikrofinanciar Amerkian ne zyren qendrore.


Po ashtu, merrem me shitjen e ushqimeve te shendetshme te kompanise “Herbalife

Nutrition” per dobesim dhe shtim peshe ne menyre te shendeteshme, misioni i se ciles

eshte permisimin e zakoneve ushqyese ne te gjithe boten, dhe cila operon me shume se

90 vende te botes. Ne mars 2020 jam bashkuar ne Akademine e Suksesit I Am Power, ku kam fillu me CD-Deshira juaj urdheri juaj e cila me ndryshoj jeten.


Qellimi i anetaresimit ne kete platforme, ka qene qe fillimisht te ndryshoja veten,te fitoja

vetebesimin i cili me mungonte, te arrij ta qetesoja mendjen time dhe ti largoja

mendimet negative qe me mundonin ne ate kohe, ta pastroja veten qe pastaj t'i

ndihmoja te tjeret, qe te ecin ne rrugen e duhur, te jetojne nje jete pozitive dhe te

lumtur.

“ Nese nje mendje nuk mund te arrij paqe dhe qetesi nuk ka gjasa te arrije dicka

tjeter”Trajnimet qe kam mar pjese ne IAM POWER:

 • Niveli 1 Trajnmi – Baze ( Bronze- Foundation)

 • Niveli II Trajnimi – Me Pervoje ( Silver – Experienced)

 • Niveli III Trajnimi – I Avancuar ( Gold- Advabced)

 • Niveli IV Trajnimi – ( Platinium)

 • Familja ne Harmoni

 • Webinari online Udhehiqni veten ne kohe krizash

 • Si te Fokusohemi ne 1 Projekt ne kohe,

 • Vetebesimi- çelesi juaj!

 • Deklaroni fuqine tuaj sfida 80 ditore

 • Trajnimi per Biznes

 • Trajnimi per Biznes Fillestar

 • Trajnimi 6-Mujor Per Biznes

 • Biznesi per Fillestar

 • Kurs 3 mujor per Trajner Motivimi ne grup

 • Trajnimi Çlirohu nga shqetësimet e Parave


156 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page