top of page
2023.PNG

Biografia e Trajneres Motivuese Shpresa Ramadani, lexo me shume ne linkun...

Shpresa Ramadani Lindur më 04.06. 1987 në qytetin e Maqedonis Kumanove.

Pasioni im më i madh është të ndihmoj njerëzit të shërojnë mendjet dhe marrëdheniet e tyre, të jetojnë një jetë pozitive e të lumtur mendërisht.

Me këtë synim të qartë në mendje Shpresa u Antarsu ne Iam Power ne Vitin 2019.

Në fillim te vitit 2019 Fillimisht si nxënëse duke trajnuar vetveten në platformën online dhe ndoqa me përpikmëri të gjitha seminaret dhe eventet që Iam Power ka organizuar ndër vite në Maqedoni.
Kam Diplomuar qe ne Vitin 2006 Ne Universitetin e Medizines ne Basel Per Moter Medizionale.

Motoja ime esht qe nese nuk Meson, Vdes.

Kshtu qe un vendosa ne Vitin 2020 te Mesoj Intensivisht ne Iam Power.


TRAJNIMET QE KA MARRE PJESE, JANE SI VIJON:


· NIVELIN 1 TRAJNIMI-BAZË

· NIVELI II TRAJNIMI - ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED)

· (BRONZE-FOUNDATION)

· Kurs 3 mujor për trajner motivimi në grup-MASTERMIND 1 MARS 2021

· SEMINARI I ËNDËRRAVE TË JUAJA 1 !

· SI TË LARGOJMË MENDIMET NEGATIVE

· TRAJNIMI 6 MUJOR PËR BIZNES

· TRAJNIM 4 JAVOR për familjen në harmoni

· kurs 3 mujor për trajner motivimi. në grup

Eksperience pune Shpresa Ramadani

· Nëntor 2020 - Dhjetor 2020 Departamenti i Koronës Adullam Spital Basel Ndihmoi.

· Prill 2020 - 30 Shtator 2020 Shefi i infermierisë për dy departamente të psikogeriatrisë / çmendurisë në New Marthastift Basel

· Dhjetor 2017- Mars 2020 Specialist i infermierisë HF 100% në fushën e përgjegjësisë së një infermiere specialist • Në shtëpinë e gjeneratës së re në Basel

· Korrik 2016-Dhjetor 2017 Studime për diplomën e shkollës së lartë teknike HF në BZGBS Bazel

· Shtator 2013- Dhjetor 2017 Infermiere e kualifikuar DN I 100% në fushën e përgjegjësisë së një oficeri infermierie • Në shtëpinë e brezave në Neubad Basel

· Maj 2013- gusht 2013 Nena 100%

Maj 2011- Prill 2013 Asistent i Çertifikuar i Infermierisë DN I 100% • Në shtëpinë e pensionit dhe pleqve Johanniter në Bazel, mbikëqyrësi i ditës dhe natës i vëzhgimit dhe gjithashtu ndihmësi i studentit në situatat e të nxënit.

· Gusht 2009 - Maj 2011 Diploma si infermiere DN I në qendrën e edukimit shëndetësor dhe social në Olten

· Nëntor 2007- Maj 2011 Asistent infermierie 100% • në shtëpinë e pensionit dhe pleqve Johanniter në Bazel, ku unë isha përgjegjës për dekorimin, materialet dhe pajisjet e zyrës deri në fillimin e praktikës time. Unë isha gjithashtu përgjegjës për prezantimin e punonjësve të rinj në lagjen tonë.

· Prill 2006 - Tetor 2006 Asistent infermierie 100% • Në shtëpinë Wendelin në Riehen

· Shtator 2005 - Mars 2006 Asistent infermierie 100% • Në Holbeinhof Basel

· Gusht 2004 - Gusht 2005 Trajnim si asistent infermierie • Në Adullam Basel

· Gusht 2003- Janar 2004 Praktikë infermierie 100% • Në Adullam Basel


Trajnimi

· BZGBS, Bazel, trajnim si asistent infermierie

· BZG, Olten, trajnimi si një infermiere e kualifikuar DN I

· BZGBS, Bazel, studime për diplomën e shkollës së lartë teknike HF

· Duke filluar në Mars 2021 të kursit të udhëheqjes për menaxherët e mesëm në Universitetin e Bazelit në bashkëpunim me Curaviva Basel.

Gjuhët

· Rrjedhshëm në gjermanisht, të folur dhe të shkruar

· Gjuhë amtare shqipe


Edukim dhe kurse të mëtejshme

· 2018 Mbështetje integruese - e suksesshme përmes një modeli të praktikës ndërdisiplinare, trajnim i mëtejshëm i Careum

· Menaxhimi Delir 2018, Curaviva Basel-Stadt

· 2016 Së bashku, në mënyrë që të gjithë të jenë më mirë, Bürgerspital në Basel

· 2015 Programi i çmendurisë me bazë në Montessori me Dr. Cameron J. Camp, në Bernë

· Forumi i Çmendurisë së Bazelit 2015

· Bashkëpunim i vitit 2015 me të afërmit, Puma në Basel

· 2015 Drejtimi dhe shoqërimi i të rinjve, OdA Gesundheit si Bazeli

· Trajnim 2015 VERDE që merret me sjellje sfiduese nga njerëzit me çmenduri, trajnim i mëtejshëm i Careum

· 2015 Kur njerëzit harrojnë se çfarë janë, Haco Swiss në Gümligen

· 2015 Shërbimi dhe planifikimi i vendosjes në kujdesin afatgjatë - një element qendror i menaxhimit të burimeve, trajnimi i avancuar Careum

· 2015 Dementia: Terapia me një fokus në çmendurinë e përparuar, Puma Basel

· 2014/2015 Delir, Puma në Bazel

· 2014 "Dhimbje në pleqëri", Puma në Bazel

· 2014 simpozium RAI, Q-Sys AG në Cyrih

· Kursi bazë i mbikëqyrësve të RAI 2014, Q-Sys AG në Olten

· Kursi i implementimit të RAI 2014, Q-Sys AG në Bazel

· Kurs i avancuar RAI 2013, Q-Sys AG në Bazel

· Kurs hyrës RAI 2013, Q-Sys AG në Bazel

· 2010-2011 tre ditë stimulim bazal në infermierinë, BZGS në Olten

· 2009-2010 kurs bazë në Kineestetikë Zvicër në BazelPer tu mentoruar nga Trajnerja Motivuese e I AM POWER Shpresa Ramadani klikoni mbi linkun.

306 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page