top of page
2023.PNG

Biznesi për Fillestarët- Kurs 4 Javor


Fillon me 4 Janar 2021

Ora 19:00-21:00


Çmimi 47 Euro ( Aplikoni këtu)


1. Përfshin Bonus: Nivelin 1 në Iam Power ( 180-Trajnime për jetë Pozitive të Suksesshme dhe Lumturi)

2. 4 Webinaret Javore -Online në Zoom

3. Videot e webinareve në Posedim të përhershëm

4. Librin Udhërëfyes si manual për biznesin tuaj.


Ky kurs është një hyrje në fushën emocionuese të sipërmarrjes. Është dizajnuar me teori dhe praktikë në mendje. Ne mbulojmë fusha të rëndësishme për sipërmarrjen për të lexuar dhe menduar, dhe gjithashtu ofrojmë aktivitete praktike për të vënë në veprim mësimin tuaj. Ky kurs do t'ju ofrojë njohuri dhe aftësi të nevojshme për t'ju ndihmuar të ktheni idenë tuaj në realitet.


JAVA 1: hyrje në fushën emocionuese të sipërmarrjes.

JAVA 2: Rafinimi i ofertës suaj sipërmarrëse-MODELIMI

JAVA 3-Roli juaj si sipërmarrës-Aplikimi i modelimit

JAVA 4-Planifikimi për vitin përpara: plani i veprimitNe nuk supozojmë ndonjë njohuri ose përvojë paraprake. E vetmja gjë që ne kërkojmë nga ju është kureshtja për idenë për të qenë shefi i vetvetes tuaj, dhe një gatishmëri për të ndarë mendimet dhe idetë tuaja me shokët tuaj këtu.Duke ndjekur këtë kurs, ju do të drejtoheni në procesin e sipërmarrjes, duke filluar me zbulimin e vetvetes dhe krijimin e ideve. Deri në fund, ju do të keni një grup të ri aftësish dhe një plan të detajuar të gatshëm për vitin e ardhshëm.


Kursi do të udhëhiqet nga: Mimoza Thaqi, Erisa Bujari dhe Dori Taci

Eksplorimi i sipërmarrjes

Të jesh sipërmarrës do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm. Në këtë aktivitet, ju do të zbuloni dhe diskutoni se çfarë e bën një sipërmarrës. Ju gjithashtu do të filloni të mendoni për dy ide të rëndësishme: rrezikun dhe shpërblimin.


Çmimi 47 Euro ( Aplikoni këtu)


Ps: Edhe pse jam në biznes pothuase 35 vite, ky kurs është rifillimi i një epoke të re si për mua edhe shumë të tjerë, prandaj ju inkurajoj të merrni këtë kurs edhe ju që jeni në biznes dhe po përballeni me gjëra të cilat i keni harruar...

Me respekte

Mimoza Thaqi.


558 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page