TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

BLENI 4 LIBRAT 26 Euro,FITONI FALAS AUDIOT dhe LIBRIN ELEKTRONIK Deshira Juaj eshte Urdheri Juaj.

BLENI 4 LIBRAT 26 Euro

Mposhtja e Djallit,

Shkenca e Pasurimit,

Shkenca e Madheshtise,

Dollaret me Duan Mua


FITONI FALAS AUDIOT dhe LIBRIN

ELEKTRONIK Deshira Juaj eshte Urdheri Juaj.


Posta per Kosove dhe Shqiperi 5 Euro Maqedoni 2.5 Euro


Per vendet tjera info ne email mimoza88@yahoo.com, viber, watsup


Pagesen e beni kur te merrni librat per Kosove dhe Shqiperi.


Porosi ne Inbox ose 0038975305999


137 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌