top of page
2023.PNG

Bota është si një pasqyrë e madhe.

Bota është si një pasqyrë e madhe. Ajo reflekton te ju atë që ju jeni. Nëse jeni të dashur, nëse jeni miqësorë, nëse jeni të dobishme, bota do të jetë e dashur, miqësore dhe e dobishme për ju. Bota është ajo që je ti🙃😉

Thomas Dreier
162 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page