TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

BUKURIA QË SHIKONI TE UNË ËSHTË REFLEKTIMI I JUAJI😊🙏😊 Rumi

Në biznes, JU kurrë nuk kritikoheni nga dikush që është më i suksesshëm se ju!😉Disa njerëz nuk do të ju duan kurrë ju, sepse shpirti juaj ngacmon demonët e tyre!

Jini mirënjohës ndaj tyre, sepse kur suksesi juaj është i vogël dhe xhelozia e këtyre njerëzve është e tolerueshme, por kur suksesi është i madh, xhelozia bëhet e pabesueshme, kështu që ata do të tregojnë brirët e tyre!

KUJTOHENI: Nëse nuk jeni gati të gëzoheni në sukseset e të tjerëve - nuk jeni gati për sukses personal!:)

BUKURIA QË SHIKONI TE UNË ËSHTË REFLEKTIMI I JUAJI😊🙏😊116 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌