top of page
2023.PNG

” Caktoni veten të fitoni” -Seminar

tinekemimoza

Të dashur!

Lajm i madh! Një mundësi e STËRMADHE sapo u paraqit për ju — rrobaqepësi e qepi vetëm për ju! Pyetja është — “A do të shihni për çfarë në të vërtetë është?”

Vetëm 88 vende kemi hapur , për Seminarin e ardhshëm Me Tinieke Hakvoort dhe Mimoza Thaqi ” Caktoni veten të fitoni”

Çfarë do të thotë për ju? Kjo do të thotë se kjo ka ndodhur për një arsye. Kjo do të thotë se universi është përgjigjur me diçka që ju nevojitet. Kjo do të thotë një ulëse është në pritje për ju. Kjo do të thotë se ju keni vënë me vetëdije apo pa vetëdije një mendim universit, në lidhje me një dyshim, frikë apo mosbesim për suksesin tuaj dhe universi po ju sjellë një zgjidhje. Ju jeni të destinuar për të marrë pjesë. A e kuptoni këtë? A e shihni se si punon kjo? Zgjidhja juaj do të paraqesë veten në këtë Seminar! (Nëse ju keni dëgjuar Dëshira juaj është Urdhëri juaj, ju e dini saktësisht se çfarë duam të themi.)

Pyetja është — do të përfitoni që të merrni pjesë OSE do të humbisni këtë mundësi të artë për të rrëmbyer një prej ulëseve – që do të mbushen shpejt (nëse nuk janë tashmë). Gjithashtu mbani në mend se kur ju I thoni “jo” të universit, ju do të merrni më pak mundësi. (Universi do t’i drejtojë për të tjerët.) Sa më shumë që të ndërmerrni masa, të keni besim në veten tuaj, dhe të thotë “po”, më shumë mundësi që ju do të merrni. Kjo duhet të jetë e kuptueshme për ju deri tani.

Atëherë —

Nëse të pëlqen Tineke & Mimoza (dhe kujt si pëlqen?)…

Nëse jeni i interesuar të pushtoni dyshimin tuaj dhe mosbesimin…

Nëse jeni i interesuar të bëheni një arritës I lartë…

Atëherë regjistrohu menjëherë dhe mos lejo 88 persona të tjerë të jenë përpara teje.

Tani nëse nuk dini asgjë për kërë Seminar dhe pse ështëi rëndësisë jetësore për ju që të merrni pjesë, ja ku është historia…

A e dini se frika është e përgjegjshme për më shumë dështime të njerëzve se çdo gjë tjetër?

Mendoni për këtë —

Shumë njerëz nuk nisin lidhje të reja për shkak të frikës dhe dyshimit.  Ata nuk fillojnë biznes.  Ata nuk mbrojnë veten e tyre. Ata nuk investojnë ose rrezikojnë. Ata nuk marrin role udhëheqëse. Ata nuk shkojnë pas punës përmbushëse apo të fillojë një karrierë të re.

Ata janë të humbur! Ata janë të frikësuar! Ata janë endacakë të paqëllimtë. Bota po kalon mbi ata — ditë pas dite, javë pas jave, muaj pas muaji, vit pas viti të rraskapiur dhe në mjerim. Jo sikur, edhe ose por në lidhje me këtë.

Pika e fundit është se frika paralizon njerëzit nga të qenit personi që ata kanë menduar të jenë. Kjo është e tmerrshme dhe e trishtuar për tu thënë.

Çfarë është më keq është se shumica e njerëzve nuk janë edhe të vetëdijshëm për frikën e tyre apo efektet e saj në veten e tyre. Ata vetëm enden pa qëllim nëpër jetë dhe pyesin se pse njerëzit e tjerë duket se jetojnë ëndrrat e tyre.

Nëse keni ndonjë frikë apo dyshim dhe nuk besoni në vete, ndihma është në rrugë nga tuaj!

Iam-Power është e lumtur dhe e nderuar që të ju ftoj zyrtarisht për të marrë pjesë në një seminar, një herë të vetme, të quajtur …

Caktoni veten të fitoni (që Paraqet Tineke Hakvoort dhe Mimoza Thaqi)

Ky do të jetë një nga seminaret më të fuqishme dhe efektive të ofruara ndonjëherë për pjesëmarësit dhe antarët në Iam-Power.

Në një ditë, ju mund të PUSHTONI TË GJITHË FRIKËN TUAJ që ju ka mbajtur gjithë jetën tuaj. Tineke dhe Mimoza kanë një metodë që është e provuar dhe e është e vërtetë -e testuar dhe me sukses në mijëra pjesëmarrës të seminareve në të gjithë botën.

Ja se çfarë Mimoza Thaqi do të ndaj me ju …

• Si të pushtoni frikën shpejtë

• Identifikimi frikës që ju nuk e dini se e keni

• Frika ka efekt negativ në tru

• Si të largoni frikën për marrëdhëniet tuaja

• Si të kapërceni frikën e ekonomisë së sotme, kështu që ju mund të merrni më shumë nga jeta juaj

• Rreziku i fshehur I frikës tuaj

• Si të pushtoni frikën që nuk ju lejon bëheni një milioner

Si dhe shumë të tjera

Dhe kjo është vetëm maja e ajsbergut!

Ju mund të mbani mend, kur Kevin Trudeau tha se ju duhet të jeni të kujdesshëm cilin ta dëgjoni kur të marrni këshilla. Mimoza Thaq dhe Tineke Hakvort janë pikërisht personat që ju doni të dëgjoni. Ato ka qenë ku ju jeni. Jo vetëm që puna e tyre është e bazuar në dhjetëra vite të hulumtimit të frikës, mendjes, dhe kufizimeve pushtuese; ato ka arritur sukses të jashtëzakonshëm duke pushtuar frikën që ju nuk do të besoni.

Pika kryesore — kjo është më shumë se vetëm seminar. Kjo është një punëtori e plotë me terapi. Ju do të mësoni se si të thyejni ndonjë frikë apo fobi. Mimoza Thaqi dhe Tineke Hakvort kanë ndihmuar mijëra njerëz dhe me siguri mund të ju ndihmojnë edhe juve.

Ky është seminari i përsosur për të filluar Vitin e Ri!

Mundësi që vjen vetëm një herë në jetë

Ky seminar I ofrohet vetëm 88 personave që rregjistrohen të parët. Si çdo seminar tjetër I Iam Power, që mbushet shpejtë! Nga koha që ju jeni duke e lexuar këtë, të tjerët janë rregjistruar. Kjo nuk është një dredhi e marketingut; kjo është e vërteta.

Nëse doni të mësoni se si të pushtoni ndonjë frikë apo mosbesimin me shpejtësi rrufe — në qoftë se ju doni të ndryshoni çdo fushë të jetës tuaj në çast — në qoftë se ju doni të  çliroheni dhe shkoni për ëndrrat tuaja një herë dhe përgjithmon — në qoftë se ju doni të ndaloni të paralizuarit për asnjë arsye — DHE SHUMË MË TEPËR …

Ju keni nevojë të regjistroheni për “Cakto veten të fitosh në 2017” menjëherë.

Mos bëni justifikime. Si anëtar I Iam-Power, ju jeni më lart se kjo. Ju jeni shumë të zgjuar për këtë. Humbësit arsyetohen. Jo ju. Bëni gjithçka që duhet për të marrë pjesë në seminar.

Ju do të doni rezultatet që do të merrni! Ju do të doni Mimozën dhe Tineke! Ata do të ju duan juve! Nuk ka dyshime këtu. Stili I prezentimit ju bën aq të angazhuar, sa që ata do të ju bëjnë që ju të jeni të gatshëm të vini ti shikoni përsëri. Ky është një seminar që mund të ju jap rezultate të përjetshme.

Vizitoni Tetovën  dhe bizneset e Suksesshme të Mimoza Thaqit ( Sun& Stars- Iam-Water) 

“Caktoni veten të fitoni” do të mbahet të Shtunën, Dhjetor 3, 2016 në Tetovë, Maqedoni!

Vendet shumë të limituara  

Gjithashtu duam të ju rikujtom se ky seminar “Caktoni veten të fitoni” ndodh për më pak se nje muaj.  Iam-Power e ofron këtë vetëm për 88 persona. Pra, ky është një seminar unik dhe do të jetë I mundshëm vetëm për ata që regjistrohen të parët pa marrë parasysh jeni antarë ose jo ne Iam-Power, knaë përparësi ata që rregjistrohen shpejtë dhe vendet mbushen shpejtë. Rregjistrohu Sot dhe do të jesh në këtë seminar.  Është kaq e thjeshtë.  Mos prit që të ngelesh pa vend.

Të gjithë ne në Iam-Power nuk mund të rekomandojmë këtë seminar të veçantë në mënyrë të mjaftueshme. Kjo nuk do të ofrohet asnjëherë në të ardhmen. Nëse keni frikë, mosbesim që ju ndalon, ju duhet të jeni në Seminar. Mos harroni — nuk ka justifikime.

Ne shpresojmë për të parë juve atje!

sinqerisht,

Iam-Power

PS: “Caktoni veten të fitoni”  është një ngjarje e një kohe të veçantë. Mimoza & Tineke rrallë kanë seminare dhe paraqitje këto ditë. Kjo ngjarje zakonisht do të ju kushtojë mijëra dollarë për të marrë pjesë. Ata e bëjnë këtë si një favor të veçantë për Iam-Power.

Mos humb më as edhe një minutë duke menduar për të shkuar në “Caktoni veten të fitoni” . Ky është një seminar-duhet të shkoj, nëse ju doni të pushtoni frikën dhe mosbesimin.

7 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page