top of page
2023.PNG

Cfare ti ben flet aq me Ze sa qe ate qe fol smund ta degjoj fare.Kevin Trudeau...

Do të ketë bukuri në karakter, kur të ketë bukuri në karakter do të ketë harmoni në shtëpi. Kur të ketë harmoni në shtëpi do të ketë rregull në popull, kur të ketë rregull në popull do të ketë paqë në botë.


Mimoza Taqi March 5, 2018 at 2:14 PM ·

Ajo që vjen nga zemra është e njohur nga zemra. * What comes from the heart is known by the heart.*


Mimoza Taqi March 5, 2018 at 2:11 PM ·

Lëreni lumin të fryhet kur ka diçka në të.


Mimoza Taqi March 5, 2018 at 2:07 PM ·

Për sa kohë që jetoni ju nuk duhet të rritni të keqen duke thënë gënjeshtra.


Mimoza Taqi March 5, 2018 at 2:06 PM ·

Një grua e ligë që jeton në shtëpi është më e keqe se të gjitha sëmundjet.


Mimoza Taqi March 5, 2017 at 6:37 PM ·

Nese i gjykoni njerezit nuk keni kohe ti dashuroni. NENE TEREZA


Mimoza Taqi March 5, 2017 at 10:53 AM ·

Cfare ti ben flet aq me Ze sa qe ate qe fol smund ta degjoj fare.Kevin Trudeau...#freekevintrudeau Mimoza Taqi March 5, 2013 at 11:11 PM ·

Varferia nuk eshte aksidentale, si skllaveria dhe aparteidi, eshte e krijuar nga njeriu dhe mund te zhvendoset nga punet, veprimet e qenieve njerezore..216 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page