“Cikloni e merr fuqinë e tij nga një qendër e qetë. Kështu vepron edhe një person. " Norman Vincent

Disa thenie te zgjedhura nga:

Norman Vincent Peale


“Cikloni e merr fuqinë e tij nga një qendër e qetë. Kështu vepron edhe një person. " Norman Vincent Peale


"Kur prisni më të mirën, lëshoni një forcë magnetike në mendjen tuaj, e cila me anë të një ligji tërheqës tenton të sjellë më të mirën për ju."


"Personi që dërgon mendime pozitive aktivizon botën përreth tij pozitivisht dhe i tërheq vetes rezultate pozitive."


“Linja e paqes së brendshme; të qenit harmonik dhe pa stres është lloji më i lehtë i ekzistencës. "


"Pavarësisht se sa gjëra të errëta duken ose janë në të vërtetë, ngrite pamjen tënde dhe shiko mundësitë, shiko gjithmonë ato, sepse ato janë gjithmonë atje."


«Gjithmonë filloni ditën me lutje. Është më i madhi nga të gjithë qetësuesit ".


"Sa më shumë të humbësh veten në diçka më të madhe se vetja, aq më shumë energji do të kesh".

“Hapi i parë është ta mbushni jetën tuaj me besim pozitiv, i cili do t'ju ndihmojë në çdo gjë. Hapi i dytë është të filloni atje ku jeni ”.


"Bëni më të mirën dhe lëreni rezultatet te Zoti."159 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌