Cila përgjigje është e saktë?

Psë keni nevoj të lexoni libra ,të degjoni audio, dhe të shkoni në seminare në baza të regullta?


a. Ju nuk deshironi të maskoni problemin real në jeten tuaj

b.Ju nuk keni asgjë me të mirë për të bërë

c.Ju keni nevoje që të ushqeni mendjen tuaj vazhdimisht, ashtu si bëni me trupin tuaj
220 views13 comments

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌