Cilat janë 3 forcat madhore që e motivojnë një burrë...

Njeriu është një kafshë e çuditshme. Jepi atij një motiv të mjaftueshëm jetësor dhe ai, falë një aftësie mesatare, nën rrethana të zakonshme, papritmas do të zhvillojë një superfuqi.

Cili burrë arrin që të kënaqë femrën që ka zgjedhur (duke paramenduar se femra di se si ta stimulojë atë të veprojë ashtu), ka qenë gjithmonë një burim habie për studiuesit e mendjes njerëzore.

Ka tri forca motivuese madhore, të cilave burri u përgjigjet praktikisht me të gjitha përpjekjet e tij dhe këto janë:

1. motivi i vetëmbrojtjes;

2. motivi i kontaktit seksual;

3. motivi i fuqisë financiare dhe sociale.

E thënë më shkurt, motivet kryesore, të cilat e nxitin burrin në veprim janë: paratë, seksi dhe vetëmbrojtja. Liderët që kërkojnë forcë motivuese, nga e cila nxiten të kryejnë një veprim që përmendet më lart dhe mund ta gjejnë atë te njëra ose më shumë se nga këto tri klasifikime.


Sugjerojmë të Lexoni Librin Ligji i Suksesit...


636 views1 comment

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌