top of page
2023.PNG

Deklaroni Fuqine Tuaj 2-Linku ne Nivelin 1 Iam Power

Te dashur anetar ne Iam Power, Linku i webinarit 2 eshte gati ne webfaqe.

Rregjistroheni me kohë.


Trajnimi 80 ditor i Bollëkut, material, shpirteror dhe shendetesor. " Deklaroni Fuqine Tuaj" PJESA 2

E Shtune, 13 Mars nga ora

07:00 PM - 09:00 PM

DITA 6 & 7: Rrënjët e Shkakut?


“Nëse jeni një qenie njerëzore që mbani hesape, ka shumë mundësi që të ndani të njëjtën frikë si të gjithë njerëzit e tjerë: frika e humbjes së dashurisë, respektit dhe lidhjes me të tjerët. Dhe nëse jeni njerëzor, në mënyrë që të shmangni ose parandaloni dhimbjen, traumën dhe shkatërrimin e perceptuar të humbjes, do të bëni gjithçka për të shmangur frikën tuaj më të madhe që të mos ju vizitojë ".


Rendi hyjnor nuk vepron sipas logjikës njerëzore. Për të deklaruar fuqinë tuaj, duhet të jeni të gatshëm të heqni dorë nga gjithçka që mendonit se ishte e vërtetë dhe të filloni ta shihni jetën tuaj përmes lenteve të së vërtetës.


Ja e vërteta: Ne nuk mund ta ndryshojmë atë që ju ka ndodhur. Sidoqoftë, ne mund të gjejmë një Qëllim më të thellë për atë që ndodhi përtej kufizimeve të vetëdijes së viktimës. Dhe kjo nuk do të jetë e lehtë.


Ju qe nuk jeni anetar konsideroni te beheni anetar dhe lironi veten nga cdo limitim, vecanerisht nese nuk keni para keto trajnme te fundit qe i kemi bere per ju jane zgjidhja e gjithe sfidave te juaja financiare. Aplikoni:751 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page