top of page
2023.PNG

DEKLARONI FUQINE TUAJ PJESA 6, SONTE NE ORA 19:00

DEKLARONI FUQINE TUAJ PJESA 6, SONTE NE ORA 19:00


Ju ftojmë sonte të na bashkoheni në webinarin 6 Deklaroni Fuqinë tuaj.Është trajnimi më i vështirë në Iam Power dhe njëkohësisht më i fuqishmi sepse nuk të shpërlan me fjalë por të dërgon në vendet më traumatizuese të jetës suaj dhe ju transformon.


Deri në përfundim do të jetë pjesë e Nivelit 1 por në të ardhmen si trajnim i fuqisë që ka i takon nivelit 4 në Iam Power.


Tani keni mundësinë ta ndiqni dhe mund ta bëni nëse keni guximin e duhur!


Ky trajnim pasi ta përfundoni me instrukcionet si jepen do të ju bëj njeri më të fortë që të përballeni me jetën sfidat e saj dhe lumturinë që ta jep.
Besimi nuk është besim kur je i lumtur dhe gjithçka është në rregull, sepse nuk ka testim të Shpirtit tuaj.
Deklaroni sot fuqinë Tuaj sepse nesër nuk ka!

Nëse jeni anëtar në Iam Power ju theksoj edhe njëherë na ndiqni sonte, sonte do të mësoni thelbin e vetes suaj.

Nëse nuk jeni konsideroni të bëheni anëtar duke aplikuar në linkun më poshtë duke përfituar tani edhe këtët trajnim deri sa të përfundojë:


ps. Ky trajnim nuk ka të bëjë me të qenurit mohues ose falso-pozitiv. Kjo pikëpamje e re në jetë ju lejon të ecni me fuqi nëpër më të mirat dhe momentet më të frikshmet të jetës suaj, dhe jetoni nga Shpirti juaj në vend se nga frika juaj.


Shihemi në Suksese


Mimoza Thaqi
258 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page