top of page
2023.PNG

Derisa une ndryshova mundesh dhe ti, madje dhe me shume...

Çdo ndryshim është i vështirë qoftë ai ndryshim edhe për të mirën tonë...


Sa të habitshëm jemi ne njerëzit udhëhiqemi nga disa shprehi të cilat duan të na mbajnë vetëm në një vend, sapo dalim nga situata futemi përsëri në një tjetër...dhe pastaj përsëri fajësojmë të tjerët...e përsëri e përsëri e përsëri....


Çfarë bëjmë gjatë ditës përcakton rezultatin! Cili është rezultati yt sot?


Nese nuk rezultat tek vetja, eja ne seminarin 3-ditor dhe transformoje jeten totalisht.


Mos prit te vi dita e duhur, pasi dita e duhur per ty eshte vetem nje VENDIM larg.


Derisa une ndryshova, mundesh dhe ti...


Thjeshte Vepro tani, mendo per veten sepse vetja dhe jeta jote eshte shume e cmuar.281 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page