top of page
2023.PNG

Dhënia me Gëzim, nisma jo-profitabile më e bukur në botë!

Jepni me gëzim dhe ndihmoni veten dhe të tjerët!


Mundësi të mëdha për të ndihmuar të tjerët vijnë rrallë, por ato të voglat na rrethojnë çdo ditë."Shërbimi ndaj njerëzimit është shërbim ndaj Zotit." – Lailah Gifty Akita


Ju nuk keni jetuar sot derisa të keni bërë diçka për dikë që nuk mund t'jua kthejë kurrë." - John Bunyan


Kur u jep lumturi të tjerëve, do të marrësh lumturi. Çfarëdo që të japësh, do të kthehet. Ky është rregulli.Edhe pse shumica e njerëzve sot janë të motivuar nga ajo që marrin në këmbim, ne duhet të mësojmë të ndihmojmë pa pritshmëri për shlyerje sepse ne do të shpërblehemi me gëzim dhe përmbushje në mënyra të tjera të panumërta.


Duke ndihmuar të tjerët, ju mund të bëni ndryshimin që dëshironi ta shihni në botë!

Nuk ka asgjë më të bukur se dikush që bën gjithçka për t'ua bërë jetën të bukur të tjerëve.

Zbuloni si të çlironi forcën sekrete të Universit-Fuqinë e mendimeve tuaja


Kur mendojmë për të ndihmuar të tjerët, njerëzit priren të mendojnë se vetëm të pastrehët kanë nevojë për ndihmë, por kjo nuk është e vërtetë.

Sepse ka shumë mënyra për të ndihmuar të tjerët.

Mund të fillojmë duke bërë gjëra shumë të thjeshta si për shembull buzëqeshja , qëndrimi miqësor ose duke qen pjes e nismave te ndryshme siq eshte “Dhënia me Gëzim”.
Kjo nisëm konsiston me:


Mastermendje javore, ku ne mblidhemi çdo javë së bashku dhe vijmë ne ndihmë të një personi që po kalon një sfidë të caktuar.

Imagjinoni efektin e dërgimit të qëllimeve pozitive dhe të dashura përveç dhënies së ilaçeve ose trajtimit të sëmundjeve.


Prandaj secili mundet që çdo muaj të ndaj 1-5% nga të ardhurat e tij për të tjerët!

Mbaje të ndezur zjarrin e dhënies. Sepse askush nuk varferohet duke dhënë.

Është shumë e rëndësishme të ndihmojmë të tjerët, sepse kur ndihmojmë të tjerët në nevojë, ne pasurojmë jetën tonë.Nëse këtë që ndajmë mënjanë e japim me Gëzim ajo që japim kthehet e shumëfishuar te ne.
Do të mbajmë cdo javë takim në zoom!

Çdo javë një person që merr energji dhe shërim për sfidën që po kalon!

Çdo javë energji e jetës dhe shërimit për të gjithë!

Çdo javë takim me familjen e madhe Iam Power!


MËSONI një teknikë të plotë për të shfrytëzuar energjitë kolektive të MASTERMENDJES dhe për të çliruar fuqinë tuaj latente për të përmirësuar fuqitë tuaja për të shëruar të tjerët – dhe veten tuaj.

Për herë të parë, Mimoza do të nisë një program me të cilin Çdo javë nga 10-20 min ju do të përshpejtoni mënyrën e përdorimit të mendimeve tuaja për të kapërcyer saktësisht atë që ju pengon ende të realizoni ëndrrat tuaja – për marrëdhëniet tuaja, karrierën tuaj, familjen tuaj. aspiratat tuaja më të larta.


89 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page