top of page
2023.PNG

Dhënia me Gëzim, nisma jo-profitabile më e bukur në botë!

Jepni me gëzim dhe ndihmoni veten dhe të tjerët!Pasuria më e dobishme e një personi nuk është një kokë plot njohuri, por një zemër plot dashuri, një vesh i gatshëm për të dëgjuar dhe një dorë e gatshme për të ndihmuar të tjerët.

Mbillni lule në kopshtet e të tjerëve dhe jeta juaj bëhet një buqetë!Ne sigurojmë jetesën me atë që marrim; ne bëjmë një jetë me atë që japim - Winston Churchill.Të ndihmosh një person mund të mos ndryshojë të gjithë botën, por mund të ndryshojë botën për një person.

Ndihma për njerëzit nuk është vetëm për ata që kanë miliona në llogaritë e tyre bankare. Secili prej nesh ka diçka që mund t'ua ofrojmë të tjerëve. Qoftë koha juaj, njohuritë tuaja ose aftësia juaj për të bërë disa shaka vërtet të mira – të gjitha këto mund të bëjnë një rrugë të gjatë për ta bërë jetën e njerëzve shumë më pak të vështirë.Vetëm imagjinoni sa e ndryshme do të ishte bota nëse të gjithë ne përpiqemi të ndihmojmë njëri-tjetrin.

Ka shumë mënyra për të ndihmuar të tjerët. Mund të fillojmë duke qen pjes e nismave te ndryshme siq eshte “Dhënia me Gëzim” .Kjo nisëm konsiston me:


Mastermendje javore, ku ne mblidhemi çdo javë së bashku dhe vijmë ne ndihmë të një personi që po kalon një sfidë të caktuar.

Imagjinoni efektin e dërgimit të qëllimeve pozitive dhe të dashura përveç dhënies së ilaçeve ose trajtimit të sëmundjeve.


Prandaj secili mundet që çdo muaj të ndaj 1-5% nga të ardhurat e tij për të tjerët!

Mbaje të ndezur zjarrin e dhënies. Sepse askush nuk varferohet duke dhënë.

Është shumë e rëndësishme të ndihmojmë të tjerët, sepse kur ndihmojmë të tjerët në nevojë, ne pasurojmë jetën tonë.Nëse këtë që ndajmë mënjanë e japim me Gëzim ajo që japim kthehet e shumëfishuar te ne.Do të mbajmë cdo javë takim në zoom!

Çdo javë një person që merr energji dhe shërim për sfidën që po kalon!

Çdo javë energji e jetës dhe shërimit për të gjithë!

Çdo javë takim me familjen e madhe Iam Power!


MËSONI një teknikë të plotë për të shfrytëzuar energjitë kolektive të MASTERMENDJES dhe për të çliruar fuqinë tuaj latente për të përmirësuar fuqitë tuaja për të shëruar të tjerët – dhe veten tuaj.

Për herë të parë, Mimoza do të nisë një program me të cilin Çdo javë nga 10-20 min ju do të përshpejtoni mënyrën e përdorimit të mendimeve tuaja për të kapërcyer saktësisht atë që ju pengon ende të realizoni ëndrrat tuaja – për marrëdhëniet tuaja, karrierën tuaj, familjen tuaj. aspiratat tuaja më të larta.


44 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page