top of page
2023.PNG

Dikush mallëngjehet të qëndroj 5 minuta me ty, e dikush që të ka afër nuk të shikon,

Dikush mallëngjehet të qëndroj 5 minuta me ty, e dikush që të ka afër nuk të shikon, sepse ne të gjithë kemi nevojë për syze me të cilat do të shohim gjërat që i kemi shumë afër. Kemi verbëri totale për pasurinë që kemi në rrethin tonë para syve tonë. Gjërat më të vlefshme fshihen aty ku duken më shumë, por neve na duket se atje larg është lumturia, se atje shumë larg është një person që mund të na ndihmoj, atje në kontinentin tjetër, atje pas gardhit kullosa është më e gjelbër....thotë Napoleon Hill. Kur çdo gjë kemi shumë afër, vetëm duhet të dëgjojmë me zemër dhe të pyesim me shpirt . Njeriu që ke shumë afër mund të jetë shëruesi, përgjigjëdhënësi dhe ndërtuesi i lumturisë tënde, vetëm vendos syze ose bëjë operacion sytë mental në Iam Power!

Mimoza Thaqi191 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page