TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

DISA ÇELËSA KRYESOR NGA MËSIMET NË IAM-POWER.COM

Disa çelësa kryesor nga mësimet në Iam-power.com

Mesimet qe Andrew Carnegia ia dha Hillit në Vitin 1908 në vilën e tij me 16 dhoma fjetje për 3 ditë rradhazi:

Rëndësia e të diturit të qëllimin tuaj në jetë, dhe se si ajo përkthehet në përfitime të prekshme!

“Përcaktimi i qëllimit që përfshin njëqind dollarë, për shembull, mund të përkthehet në ekuivalentin e tij financiar në disa ditë, ose madje edhe disa orë, apo disa minuta, kurse, dëshira për një milion dollarë mund të kërkoj për një kohë të konsiderueshme, varësisht nga masa e sherbimit që individi ka për të dhënë në këmbim për një milion dollarë … mënyra më e mirë unë mund të mendoj për të përshkruar kohën e nevojshme për përkthimin e një qëllim të caktuar në ekuivalentin e tij fizike ose financiar, mund të thuhet me saktësi duke përcaktuar saktë kohën e nevojshme për të ofruar shërbimin, ose ekuivalente në vlerë qe ka ndërmend të japë në këmbim për objektin e këtij qëllimi. ”

Si një karakteristikë shumë thelbësore e njerëzve super të pasur që Andrew Carnegie (Njeriu më i pasur në botë në fillimet e shekullit XX) ia mësoi Napoleon Hillit është Dituria e Specializuar për Arritje, përfshirja në një klub, program mentorshipi, trajnim ku ju vazhdimisht do të trajnoni mendjen tuaj të jeni të fokusuar në sukses!

Nëse bëni të njëjtat gjëra që bëni sot, ju do të fitoni të njëjtat para që i fitoni sot, por inflacioni vazhdimisht ulën vlerën e parave gjë që në një të ardhme të afërt ju dërgon në një pjesë të jetës ku ju nuk doni të jeni!

Ju pyesni veten ku të gjejmë ne një klub të tillë, apo program, apo studim nga shtëpia, apo dvd, apo cd , apo libra të tillë këtu në vendet tona, si të përfshihemi në një klub të tillë, ku të gjejmë dituri të tillë!

Epo përgjigjuni kësaj pyetje Sa vlerë ka ëndërra juaj?

në email mimoza88@yahoo.com Dhe unë do të përgjigjem me mënyrat si ju të realizoni ëndrat e juaja!


Shihemi ne Sukses


1 view0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌