TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

DISA PJESËZA NGA MESIMET NE IAM-POWER

Disa pjesëza nga mesimet ne Iam-Power

21 Janar 2015Disa pjesëza nga mesimet ne Iam-PowerSa I përket krijimi të grupës MENDJE-MASTER ( MENDJE-MJESHTRORE)…

“…rrallë Njeri ka aftësinë, për të nxitur të tjerët për të shërbyer si anëtarë të një grupi Master Mendje, pa i dhënë diçka në këmbim për shërbimin e marrë. Motivi mund të jetë shpërblim financiar, ose ajo mund të përbëhet nga disa forma të favoreve të kthimit, por ajo duhet të jetë diçka që është me vlerë të barabartë ose më të madhe se shërbimi pritur. ” Mendja mjeshtërore I solli pasurinë Andrew Carnegie( njeriut më të pasur në shekullin XX)


Masat luftojnë me ekonominë globale dhe shumë ndryshime të paqëndrueshme që po ndodhin, por si anëtarë të GIN dhe Iam-Power, ne kemi marrë për të krijuar vet “ekonominë personale” tonë që nuk ka kufijtë e mungesës. Pasuria është krijuar përmes fuqisë së mendjeve tona, ndërsa një Rrogë është krijuar nëpërmjet punës e mundit tonë. Një përcaktim mental i pasur na lejon që të krijojm pasuri në vend të punojmë shumë për pasuri. Kjo nuk do të thotë që ne qëndrojmë  në shtëpi pa bërë asgjë, dhe vetëm meditojmë me afirmime. Në të kundërtën, kur ne të mbajmë një përcaktim mental të pasur, ajo sjell kushtet dhe situatat të na lejojnë që të arritijmë ëndrrat tona përmes veprimit të menjëhershëm dhe masiv. Kjo quhet “Puna koncentruar, puna me qëllim dhe drejtim. Merrni përparësi të plotë të anëtarësimit tuaj në GIN dhe Iam-Power dhe programit mësimor në mënyrë që ju mund të veproni në potencialin tuaj të plotë dhe të krijoni “udhëheqjen ekonomike” në jetën tuaj.

Mimoza dhe Avni Thaqi “Fakulteti” GIN dhe Iam-Power Nëse bëni të njëjtat gjëra që bëni sot, ju do të fitoni të njëjtat para që i fitoni sot!

0 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌