top of page
2023.PNG

Dita e Gruas eshtè cdo dite.

Ju jeni bukuria e kesaj bote pa ju asgje nuk vlen. Cdo dite eshte dita juaj.

Une nuk kam shume deshire te ju uroj 8 marsin, prandaj nuk bej postime per kete dite me lule e foto tjera. Ajo qe une dua te ju urroj eshte fuqia qe ju keni.

Nje burr pa ju eshte nje trup pa jete, nje burr pa fuqine e nje gruaje eshte nje njeri pa shprese.

Ju jepni dhe ushqeni jeten e nje fare. Pa trupin dhe dashurine tuaj kjo bote sdo ekzistonte.

Ju keni fuqinw burrin tuaj ta beni mbret bote ose ta shkateroni.

Nese dilni mbi burrin ai ska pse te jetoje ai jeton dhe eshte krenar kur juve ju gezon. Ai cdo gje ben qe ju te krenoheni me fuqine e tij, por po u bete e krekosur dhe egocentrike se mundeni edhe pa burrin nuk ju them se nuk mundeni por ju them se do te vuani.

Perkrahni burrin dhe cmoni veten tuaj por jo ta teproni, sepse ju e beni burrin te arrije cdo gje apo te mos arrije asgje.
238 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Faleminderit e mrekullueshme Mimi. Je inspirim per kedo grua qe eshte mrekullia e Zotit. ❤️

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page