top of page
2023.PNG

Dita më e mirë e jetës suaj është ajo

Dita më e mirë e jetës suaj është ajo

Në të cilën ju vendosni se jeta juaj

Është e juaja.

Pa shfajsime ose arsyetime.

Kur nga askush nuk do të mësosh,

Kur tek askush nuk do të mbështetesh ose

Askend nuk do ta fajsosh.

Dhurata ështe e jotja-

Është një udhëtim i jashtëzakonshëm-

Dhe ti, e vetëm ti je përgjejgjës për

Kualitetin e saj.

Kjo është dita kur jeta e juaj metëvërtetë fillon.

-Bob Moawad236 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Medija Hamdi
Medija Hamdi
Dec 01, 2020

🤲🤲 Ju jemi mirenjohes dhe falemnderues

Like

Valentina Mehmetaj
Valentina Mehmetaj
Dec 01, 2020

I am pawer ju jeni skuadra me e mrekullueshme,ju uroj suksese.

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page