top of page
2023.PNG

Dua te uroj të gjithe ata qe vendosen te jene pjese e klubit tone Iam-Power


23.Janar 2015Disa pjesëza kryesore nga mësimet në Iam-power.com


Dua te uroj të gjithe ata qe vendosen te jene pjese e klubit tone Iam-Power dhe GIN, Esenca e mesimeve ne Iam- Power dhe GIN eshte ti kontrollojme rrethanat tona ne vend se ato te na kontrollojne neve. Perderisa e kemi mesuar ne kete proces se sa e rendesishme eshte te fokusojme mendimet tone na gjerat qe i duam, e kemi mesuar se sa te fuqishme jane emocionet tona dhe sa shpejte kombinimi i mendimeve dhe emocioneve mund te ndryshoje relitetin tone zbatimi i ketij mesimi si dhe i gjithe mesimeve tjera kerkon 5 minuta ti mesosh dhe nje jete ti mjeshterosh. I mjeshteroni ne momentet kur para nesh paraqiten sfida te ndryshme te cilat ne fillim na duken te paarsyeshme ne krahasim me perpjekjet tona per te ndryshuar jeten tone dhe te tjereve per te mire dhe thua po pse kjo, por ne nuk dime dicka qe ende nuk dime, prandaj durimi, fokusimi, kembengulesia dhe deshirat tona behen urdheri jone.

Ju Inkurajoj te shkoni përmes programit mesimor ne Iam-Power dhe Gin dhe te mjeshtroni bazat per cdo arritje, gjithashtu per ju qe jeni te gatshem ju inkurajoj te lartesoheni ne niveli 2, 3, 4 ne Iam-Power, keni shume mundesi te mrekullueshme per fitim te lirise finaciare qe ju e deshironi. Si dhe ju rekomandoj pafundesisht programin per nje marketing efektiv NJE NDERMARES MILIONER , per menyrat si ju te krijoni produktet e juaja virtualish me shume pak para dhe ti shisni me qindra apo mijera euro, dhe te gjeni bleres permes ligjit te terheqes nje program i cili eshte i bazuar ne menyra te vertetuara shkencore dhe psikologjike.

Mendoni pak pse cdo kush do te blej Iphone, cfare ju ben kjo kompani njerezve permes energjise- qe i ben ata te varur nga ky produkt! Çfare sekretesh kane kompanite me te medha ne bote, keto sekrete te brendeshme do ti mesoni ne kete program me te ri te Imam-Power NJE NDERMARES MILIONER Por para se te beni porosi te  cilit do produkt , lexoni dhe degjoni librin Shkenca e pasurimit te bashkangjitur falas per ju ne kete link:

Mimoza dhe Avni Thaqi “Fakulteti” GIN dhe Iam-Power Nëse bëni të njëjtat gjëra që bëni sot, ju do të fitoni të njëjtat para që i fitoni sot!

çdo info ne: email- mimoza88@yahoo.com

0038976432315Copyright Iam-Power © *|2016|* *SUN AND STARS|*, All rights reserved.

Our mailing address is: mimoza88@yahoo.com

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page