Duhet te jemi shume vigjilent se cilin person e mbajme afer vetes, a na jep helm apo embelsire?

Duke i mbajtur afer njesh njerezit negativ dhe qe jane te permbytur nga bota e tyre negative, asnjehere nuk vjen e mira te ne.

Ne nga njehere i mbajme ata me shpresen se ata do ndryshojne per te mire, por ata vazdhojne ta shkaterojne jeten tone.

Duhet te jemi shume vigjilent se cilin person e mbajme afer vetes, a na jep helm apo embelsire?

Besoni se kur ti largoni te mirat e Zotit do te shfaqen te ju çdo ditë e më shumë.

Mos mbani keqardhje për personat që nuk duan të ndryshojnë për të mirë.

Zoti e di më mirë se ne udhëtimin e tyre.☺️

Bëhu sot Pjesë e Iam Power

Shkruani te dhenat e juaja këtu që të ju kontaktoj stafi jonë për ofertat speciale:

Apliko Sot


273 views2 comments

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌