Duke mos besuar ne askend dhe ne asgje kemi filluar te mos besojme as ne vete.

Duke mos besuar ne askend dhe ne asgje kemi filluar te mos besojme as ne vete.


Nese kthehemi te besojme ne vete do te fillojme te besojme perseri te njerezit dhe te e mira.


Nese ti je i vetmi njeri i mire ne bote me mire mos qofsh fare.


Ka edhe te tjere te mire por ti thjesht nuk beson. Hap pak zemren qe ke ngushtuar aq shume nga frika e improvizuar.


197 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌