TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Dy fjalet me te keqia ne fjalor jane UNE NUK MUNDEM

Dy fjalet me te keqia ne fjalor jane UNE NUK MUNDEM

•Njerez nuk ka asgje qe ju nuk mund ta beni nese e doni shume dhe mjaftueshem.

•Dicka tejter qe kam zbuluar per Fitimtaret eshte se ata kane enderra te medha.

•Shkolla e mesme – besojne ne enderren e tyre, luajn para turmave, kendojne e dine se do te dalin dhe konkurojne boten

•Pastaj diplomojne, dhe dalin ne boten e eger, ndrojne pune....

•Humbin enderrat


Cdo njeri do te te fitoje, cdo kush do te jete dikushi, cdo kush do te bej ndryshimin ne jete cdo kush do liri financiare!


•Por e dini cfare?

•Jeta nuk te jep cfare do por cfare pranon.

•Nese pranon te jesh i zakonshem dhe mesatar ate duhet te presesh

•Nese pret probleme financiare kjo do te ndodh ty,

•Nese pret te mos jesh i lumtur do te jesh ne mjerim

•Shikoni fitimtaret presin te FITOJNE (une jam fitimtar dhe fitoj)

•Fitimtaret paraqiten dhe luftojne (une jam fitimtar dhe luftoj)

•Fitimtaret kerkojne per veten sukses dhe lumturi dhe plotesim (une jam fitimtar dhe kerkoj nga vetja sukses lumturi plotesim)

•Fitimtaret kane

•Kete QENDRIMIN MUND TA BEJ (une mund ta bej)


4.NIVELI 1,2 DHE 3 OFERTË SPECIALE 70% ZBRITJE ( ANËTARËSIMI ËSHTË I PËRHERSHËM)394 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌