top of page
2023.PNG

E pashë si të domosdoshme që edhe Metodat e Shitjes te jene si BONUS i TRAJNIMIT PËR BIZNES.

Pasi vazhdimisht mesoj sot vendosa qe pjese e trajnimit te Biznesit ti shtohet edhe pjesa e metodave te shitjeve, sepse edhe shitjet jane nje art ne vete dhe perderisa ky trajnim eshte 9 ore me date 28 Dhjetor 2020 si bonus do te ju shfaq metoden me te avancuar per shitjet te produkteve tuaja, sherbimeve tuaja negociatave dhe bindjeve.


Kjo nuk ka të bëjë vetëm me shitjet; Metoda qe do te ju shfaq do të godasë çdo aspekt të jetës tuaj. Do të ju mundësoj të krijoni marrëdhënie të ngushta, të kontrolloni bisedat për më të mirën e përgjithshme dhe negocioni si vendim-marrës.


Keto metoda janë për të ndikuar në këdo - pavarësisht nga mosha, seksi, raca, besimi ose statusi socio-ekonomik - për të marrë masa në drejtimin që u shërben atyre me të cilët bashkëveproni.


E pashë si të domosdoshme që kjo pjesë ti shtohet BONUS- TRAJNIMIT PËR BIZNES, sepse ju nevoiten shumë këto teknika për të avancuar biznesin tuaj.


Prandaj keni kohe sot dhe neser te merrni kete trajnim transformues te cilin jam e vetmja në botën Shqiptare qe e bej kete- te tjeret keto gjera i ruajne per vete, kur ti degjoni ato qe do te ju mesoj nuk do te besoni edhe vete se i ndaj me ju.


Kontaktoni vajzat e skuadres Iam Power Marsida Toptani Nertila Zaranjaku Erisa Bujari dhe Dori Taci. Ose aplikoni ne linkun me poshte https://www.mimozapower.com/aplikoni-per-iam-power222 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page