top of page
2023.PNG

Edhe 2 ditë na ndajnë nga Seminari ku do të mësoni të komandoni para dhe dashuri sa herë që të doni!

Edhe 2 ditë na ndajnë nga Seminari ku do të mësoni të komandoni para dhe dashuri sa herë që të doni!

Përfundoni këtë vit fuqishëm dhe nisni 2022 me mjetet e duhura! Pjesmarrja në seminare ju drejton në një energji e cila është e panjohur në përditshmërinë tonë! Një energji të dashurisë, vetëdisimit dhe dritës që ju jeni!Programi i Seminarit

Ora 11:30-12:00 Nertila Zaranjaku: Prezentimin e Seminarit për Pjesëmarrësit në ZOOM dhe fizik. Ora 12:00 -12:45 Mimoza Thaqi - Lëreni gëzimi hyjnor të ju mbushë . Lëreni dashurinë hyjnore t'ju mbushë. Le të jetë paqja hyjnore realiteti juaj. Shëro Zemrën-Meditim i udhërëfyer Ora 13:00- 13:45 Avni Thaqi: Zhbllokoni magjinë tuaj për të filluar seriozisht të jetoni jetën që dëshironi! Çfarë është Dashuria dhe si ta ruani atë! Ora 14:00- 15:00 Mimoza Thaqi: Komandoni Para dhe Dashuri, si funksionojnë Ligjet e fizikës për tërhqje të parave dhe dashurisë në jetën tonë. Maksimizoni forcën tuaj tërheqëse Ligji i tërheqjes Ora 15:00- 16:00 Pauza e drekës Ora 16:00- 16:45 Marsida Toptani: BESIMET E TUA BËHEN REALITETI YT Ora 17:00- 17:45 Mimoza Thaqi: -6- Teknika për të manifestuar para-Zvogloni rezistencën tuaj ndaj parave! Ora 17:45- 18:00 Dori Taci: Sekretet e Arta per Sukses

“Anketa para Seminarit -” Komandoni Para dhe dashuri në Jetën Tuaj” / 18/19 Dhjetor 2021 Ne do të donim të dëgjonim nga ju dhe të mësojmë më shumë rreth jush dhe asaj që po prisni në programin -” Komandoni Para dhe dashuri në Jetën Tuaj “.


Ju lutemi plotësoni këtë anketë PARA fillimit të ngjarjes në mënyrë që ne t’ju njohim më mirë."


47 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page