TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Edhe pse ju mendoni se besoni në vete por ky besim nuk është as 1%.

Çdo dite jemi ne shrebimin dhe ndihmen e njerezve, te cilet, vertete e ndjejne dhe jane 100% te sigurte, qe duan te ndryshojne jeten e tyre.


Çdo dite ne japim dhe marrim mesime nga njeri-tjetri, kushdo qofte ai person ne mesojme dicka prej tij.


Por si mesojme ne ? Ne mesojme, duke i pare te tjeret me syte e zemres, sepse ne ketu jemi per ju, jemi per te hapur ate dere, ne te cilen ju trokisni.

Ne mirkuptojme gjithesecilin person, per zgjedhjen qe ata bejne, duke jua respektuar vullnetin e lire.


Ne jemi mirenjohes gjithsecilit person dhe e mirkuptojme per cdo fjale dhe vendim, qe ai merr sepse ne e dijme, qe energjia negative eshte e perhapur, ne cdo forme te mundshme dhe dijme dhe arsyen qe ju frenon ju, te beni nje hap te rendesishem ne rrugen tuaj.


Por ne dijme gjithashtu, qe te ndryshosh sot per neser nuk eshte e lehte, por ama Ndryshimi ndodh nese ti je gati ta kerkosh ate pas cdo rezistence qe te servire energjia negative.


Ndryshimi, eshte larg nje VENDIM dhe nese ate vendim ti e merr ne kohe duke e sfiduar ti energjine negative me nje shikim, i cili eshte i mbushur me siguri, ti aty ke bere gjysmen e rruges.


Ne smund te rrijme te njejten cdo dite, sepse monotonia do te na deshperoje deri ne ate pike, sa te na mposhti, ne cdo dite duhet te ndryshojme, ne cdo dite duhet te jemi Gati per veprim.


Nese cdo dite ne ndryshojme 1% ne per 100 dite do te jemi krejt njeri i ri.


Po sa vlen kjo per gjithesecilin nga ne ?


Kjo eshte e rendesishme te theksohet : SUKSESI ESHTE NJE VENDIM PER ME TEJ. Kete vendim e merr vetem TI,TI duhet te beson se e ke nje fuqi madheshtore brenda vetes, ti duhet te besosh qe asgje smund te ta mohoj ty ate qe Zoti e ka bekuar per ty.


TI JE I FUQISHEM DHE TI KE MUNDESINE TE KESH DHE BEHESH GJITHCKA TE MIRE QE TE ESHTE MOHUAR NGA ENERGJIA NEGATIVE NE KAQ KOHE.


Nese ti e do ndryshimin trokit dhe ne jemi ketu, ne cdo kohe per te te ndihmuar dhe te te bejme ty, te rifitosh veten dhe gjithcka te mrekullueshme qe Zoti e beri qe ne ta gezojme dhe shijojme.


Me respekte

Dori Taqi

Anetare e Niveli 4 Në Iam Power


P.S.: Konferenca e rradhëse ju jep këtë mundësi të merrni falas Nivelin 1 dhe të ndjekni Konferencën, e cila është e disajnuar për Nivelin 4 në Iam Power sepse përmban mësime të avancuara që do ju ngulisin besimin në Vete 100%, edhe pse ju mendoni se besoni në vete por ky besim nuk është as 1%.


Më Kontaktoni për konferencën që të ju ndihmoj ta merrni këtë thesar.

Dori Taqi: +355 68 441 6115


334 views1 comment

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌